Cześć wszystkim,
tyle mnie nie było na forum, że sobie nazwy konta nie mogłem przypomnieć nawet

.
Tak, zgadza się, nasze maleństwo idzie na sprzedaż. Cena sprzedaży: 15 000 EURO/ 64 999 PLN, do potencjalnej negocjacji.
Uprzedzając pytania, czemu tak dużo - wystarczy chyba przejrzeć powyższy wątek oraz podobne projekty:
https://www.gracing.de/for-sale/ (B16 przeceniony na 32 800 Euro), żeby zrozumieć, że cena jest w rzeczywistości co najmniej sprawiedliwa.
Poza powyższymi modyfikacjami, na początku tego roku wydałem 4 tysiące na naprawy "eksploatacyjne", czyli rzeczy, które już zaczynały szwankować, takie jak np. maglownica, czy klima (pełną listę mogę wrzucić później jak odnajdę).
Dlaczego sprzedajemy? No cóż po prawie 11 latach czas się przesiąść z Miniaków

. Chociaż znając życie długo to nie potrwa.
Zainteresowanych zapraszam na priv lub 698505483. Samochód jest w Warszawie dostępny i można się przejechać. Jak tylko wyjdą mrozy na horyzont to idzie pod kołdrę zimować (jak co roku) - wtedy też można obejrzeć, ale już nie ma mowy o jeździe z naturalnych powodów. Najwyżej poczekamy do wiosny.
Co do stanu technicznego: niedługo możnaby zrobić kilka poprawek blacharskich (ale w skali wielkości projektu to są drobiazgi, zarówno finansowo, jak i pod kątem pracochłonności) oraz radio ma jakieś dziwne problemy ostatnio z pokrętłem głośności - czasem trzeba wyjąć i włożyć panel kilka razy, żeby zadziałało. Ale nie dowiadywałem się, czy idzie to naprawić. BTW - to jest coś o czym wyżej chyba nie było napisane - w Mini jest bardzo dobry system Audio.
Wszelkie uwagi, pytania i komentarze mile widziane.
Piotrek.