I ZLOT MINI TRÓJMIASTO 4-7.09.2008 SOBIESZEWO
Moderator: flapjck1
Re: I ZLOT MINI TRÓJMIASTO 4-7.09.2008 SOBIESZEWO
ale zdjęcia z góry w paczce od Adama są więc jednak komuś (jemu) udało się wejść!
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
podeszli ja napewno z zaskoczenia
dziesio pisze:podeszli ja napewno z zaskoczenia
od tyłu?
mimo wszystko zdjęcia rewelacyjne i oddają cały klimat zlotu.
podczas ostatniej imprezy rozmawiałem z tym gościem z baru i mówił, że ma dla nas nakręcony film ze zlotu i ma mnie znaleźć i przekazać. zobaczymy jeszcze co tam ciekawego.
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Dziękujemy za świetny weekend i gratulujemy tak doskonałej organizacji. Mamy nadzieję, że ‘a może nad morze?’ stanie się imprezą cykliczną
Tak wielu atrakcji w tak krótkim czasie, jeszcze na zlotach nie było. Przeżycia na łodzi – bezcenne, szczególnie kiedy siedziałem w pierwszym rzędzie z Kotłem
Przed gośćmi z zagranicy wyszliśmy na niezłych obżartuchów, podobno nie mogli wyjść z podziwu, że jemy cztery obiady na dobę, a nasze dziewczyny są przy tym takie szczupłe
Miło było znowu spotkać się w tak licznym gronie. Zrobiliśmy małą ‘burzę mózgów’ dotyczącą spraw klubowych i cieszę się, że mogłem usłyszeć jakie kto ma oczekiwania, pretensje, pomysły wobec klubu. Mam nadzieję, że pozwoli nam to wprowadzić zmiany ‘na lepsze’, żeby z roku na rok było nas w klubie więcej.
Do zobaczenia na Miedzianej.
Pozdrawiamy
A&A
ps
A na wieżę wjechaliśmy windą , a było nas troje
Tak wielu atrakcji w tak krótkim czasie, jeszcze na zlotach nie było. Przeżycia na łodzi – bezcenne, szczególnie kiedy siedziałem w pierwszym rzędzie z Kotłem
Przed gośćmi z zagranicy wyszliśmy na niezłych obżartuchów, podobno nie mogli wyjść z podziwu, że jemy cztery obiady na dobę, a nasze dziewczyny są przy tym takie szczupłe
Miło było znowu spotkać się w tak licznym gronie. Zrobiliśmy małą ‘burzę mózgów’ dotyczącą spraw klubowych i cieszę się, że mogłem usłyszeć jakie kto ma oczekiwania, pretensje, pomysły wobec klubu. Mam nadzieję, że pozwoli nam to wprowadzić zmiany ‘na lepsze’, żeby z roku na rok było nas w klubie więcej.
Do zobaczenia na Miedzianej.
Pozdrawiamy
A&A
ps
A na wieżę wjechaliśmy windą , a było nas troje
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
paczka zdjęć z cyfry by Gosia&Humin
ps. mam znak od Jagody, że Dirk i Niel poczuli się tak dobrze że nie chcą wyjeżdzać z Polski wczoraj wyjechał Dirk ze łzami w oczach a Niel ma wyjechać dziś i podobnie się wzrusza mówiąc o tym co z wszystkimi przeżył..
bardzo miło było poznać tak wiele ludzi i to jest honor dla nas tu na Pomorzu że tak to fajnie wszystko wyszło... bez Was nie byłoby to samo
nad imprezą cykliczną pomyślimy, poczytamy i będziemy jak brzytwa
ps2. noga odżyła i opuchlizna schodzi także będę żył
ps. mam znak od Jagody, że Dirk i Niel poczuli się tak dobrze że nie chcą wyjeżdzać z Polski wczoraj wyjechał Dirk ze łzami w oczach a Niel ma wyjechać dziś i podobnie się wzrusza mówiąc o tym co z wszystkimi przeżył..
bardzo miło było poznać tak wiele ludzi i to jest honor dla nas tu na Pomorzu że tak to fajnie wszystko wyszło... bez Was nie byłoby to samo
nad imprezą cykliczną pomyślimy, poczytamy i będziemy jak brzytwa
ps2. noga odżyła i opuchlizna schodzi także będę żył
- Załączniki
-
- Niel złapany przez Policję na ul.Piwnej - przekroczenie prędkości :)
- 1.jpg (85.02 KiB) Przejrzano 1111 razy
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pozwolilem sobie zrobic mirrora i dorzucic do wszystkich:
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... _Humin.rar
http://team.pld-linux.org/~dziesio/mini ... _Humin.rar
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Przez ostatnie lata uczestniczyłem w zlotach różnych marek samochodów, ale tak perfekcyjnej organizacji nie było nigdzie. Wszystko dopracowane. Organizatorzy pokazali jak powinny wyglądać prawdziwe zloty.
Z racji, iż jestem miejscowym, trasy naszego przejazdu były mi bardzo dobrze znane, ale w takiej oprawie nabrały zupełnie innego charakteru.
Swojego Miniaka posiadam od niedawna i to był mój pierwszy raz z Wami i mam nadzieję nie ostatni Teraz już wiem jak wyglądają osoby z którymi się rozmawia między innymi na forum Fajnie było pogadać na żywo.
Dzięki Dziesio za wrzucenie fotek
To był zlot !!! - Kosmos :)
Dzięki za zajebisty zlot !! Już dawno się tak nie bawiłem. Przejazd przez remontowany Sopot jak w Italian Job .....łódka - odlot na maxa .... a na koniec nocna kąpiel w basenie..... Tak trzymać..... i proszę o więcej . Dodatkowe gratulacje , za ściągnięcie Gości zzagranicy - widać było że bawią się rewelacyjnie ))
GOOOOOD JOB !!!!!!!!!!!!!!
GOOOOOD JOB !!!!!!!!!!!!!!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
cholercia ogladam blazejowe fotki i widze ze mnie tance na stole ominely
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to Cie najlepsze rzeczy ominely stoly sie normalnie uginaly tylko pozniej trzeba bylo do 17 odsypiac
Re: To był zlot !!! - Kosmos :)
Lukasz1 pisze:Przejazd przez remontowany Sopot jak w Italian Job .
to wszystko było zaplanowane
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
racja stoły się uginały, butelki spadały, piwo się lało, dobrze, że parasol wytrzymał, bo posłużył również jako rura do tańczenia
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!