do was przyjezdza masa ludzi, może jak poznają smak adrenaliny to więcej ich się pojawi na innych "torach"
masz jeszcze miesiąc może jest tam kawałek czegoś do scigania
Moderator: flapjck1

Beny... to jak to jest, ze kolega zorganizował TrackDay na Torze Kielce... jadę tam w najbliższą sobotę, 200pln wpisowe i będzie 20-23auta? Coś mi się cyferki/liczby nie składają do 10.000 a z tego co wiem to sponsorów nie mamy na ten TrackDayBeny pisze:a ja się Radku do końca nie zgodzę, bo choć finanse są ogromnie ważne, to jeśli skoncentrujemy się na jednej dobrej imprezie w roku, zaplanowanej już teraz, z wielomiesięcznym wyprzedzeniem, to można nawet myśleć o wynajęciu toru kielce (np. przy wsparciu któregoś dealera), koszt takiej imprezy to +/- 10.000 zł więc przy 70 autach i wsparciu finansowym dealera można to zrobić "na zero" a duże wyprzedzenie czasowe pozwoli na odpowiednią frekwencję

nie wiem jak to jest, jakieś 1,5 roku temu rozmawiałem w Automobilklubie Kieleckim i wypożyczenie toru kosztuje określoną kwotę za godzinę, ilość godzin razem z obsługą i pomiarem czasu daje wartość jaką trzeba zapłacić - jak to wtedy liczyłem to można to zrobić za 6 - 7 tys, za kilkugodzinną imprezę (chyba 6h), ale jak chcesz dłużej się bawić to inaczej to kosztuje,AleXander pisze:Beny... to jak to jest, ze kolega zorganizował TrackDay na Torze Kielce... jadę tam w najbliższą sobotę, 200pln wpisowe i będzie 20-23auta? Coś mi się cyferki/liczby nie składają do 10.000 a z tego co wiem to sponsorów nie mamy na ten TrackDayBeny pisze:a ja się Radku do końca nie zgodzę, bo choć finanse są ogromnie ważne, to jeśli skoncentrujemy się na jednej dobrej imprezie w roku, zaplanowanej już teraz, z wielomiesięcznym wyprzedzeniem, to można nawet myśleć o wynajęciu toru kielce (np. przy wsparciu któregoś dealera), koszt takiej imprezy to +/- 10.000 zł więc przy 70 autach i wsparciu finansowym dealera można to zrobić "na zero" a duże wyprzedzenie czasowe pozwoli na odpowiednią frekwencję

Jesteś dzieckiem, czy to jest w przenośni?SAMMMPŻ Rado pisze:a upalanki zostawmy dorosłym z furą $$$ (Youngtimer, CLASSIC AUTO Cup i inne tego typu)

zlot trójmiejski jest w tym roku na mierzei wiślanej a nie na półwyspiedentysta69 pisze:Pomysl zeby wprowadzic jakas nutke sportu na polwyspie jest niezly ...