Witam
Nie dostałem jeszcze potwierdzeń od 9 załóg, którym wysłałem bilety na IMM w niedzielę [5.07.2009]. Proszę sprawdzić swoje skrzynki i kontaktować się ze mną, jeśli ktoś nie dostał . Równocześnie na stronie IMM-owej jest ważna informacja dla osób, które myślą o ewentualnym uczestnictwie, a jeszcze się nie zgłosiły. Napisali na czerwono że po 15 lipca nie będzie żadnej możliwości uczestniczenia w IMM-ie, więc jeśli ktoś jeszcze myśli o wyjeździe to radzę się zgłosić przed 15 lipca.
Pozdrawiam
Wojtek
tylko wytypować trzeba 5 osób w tym jedna kobieta!!!
i wszyscy muszą być członkiem MKP
1 jazda do przodu
2 jazda do tyłu
3 i 4 prace przy miniaku
5 przenoszenie wody
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
jasne że fajne, ale z tego co widzę zgłoszenia były do 6 lipca (taka data jest w Booking form)
choć może to nie problem zgłosić później ale trzeba się skontaktować z Mike Price który to nadzoruje
a czy ktoś ma zrobiony pojazd z pokrywy zaworowej na wyscig World Championship Rocker Cover Racing ?
Słuchajcie, mam zakupiony bilet na dwie osoby na prom Dunkierka - Dover 14:01 (kosztował tyle samo co pojedynczy) więc jakby ktoś był chętny to odsprzedam miejsce!!
Wojtello pisze:Słuchajcie, mam zakupiony bilet na dwie osoby na prom Dunkierka - Dover 14:01 (kosztował tyle samo co pojedynczy) więc jakby ktoś był chętny to odsprzedam miejsce!!
myslałem że odstąpisz komuś kto byłby w potrzebie ...
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
jakby ktos miał ochotę przed wybraniem się na IMM obejrzeć okolice w którym ma się odbyć impreza to jest fajna mozliwość poprzez mapę google Longbridge, Cofton Park
wystarczy zlapac myszką za pomarańczowego ludzika i przeciągnąć na podświetloną ulicę przy parku
zaraz przy nim są siedziby kilku dealerów w tym BMW
ogólnie ciekawa okolica szkoda że nie ma jeziorka bądz innego basenu
to może.... weźmy ze sobą basen?!?!? co wy na to. miniaki się nie przeciążą a kilka "baseników" można wziąć. Nie ma to jak chill out w basenie z pifkiem w ręku