IMM 2009
Moderator: flapjck1
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
IMM 2009
Hej.
Kto się wybiera się na IMM? Może uda się złożyć jakąś większą grupkę i ułożyć wspólną trasę?
pozdrawiam
macko
P.S.
do 31.05 koszt dla osoby dorosłej to 55 GBP. Po tej dacie doliczają 5 GBP a po 1 Lipca kolejne 5 funciaków. Stena Line oferuje 15% rabat dla osób wybierających się do Anglii na IMM.
Kto się wybiera się na IMM? Może uda się złożyć jakąś większą grupkę i ułożyć wspólną trasę?
pozdrawiam
macko
P.S.
do 31.05 koszt dla osoby dorosłej to 55 GBP. Po tej dacie doliczają 5 GBP a po 1 Lipca kolejne 5 funciaków. Stena Line oferuje 15% rabat dla osób wybierających się do Anglii na IMM.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: IMM 2009
macko pisze:Hej.
pozdrawiam
macko
P.S.
Maćku
skąd dokąd promy ??
na jakie hasełko ??
dziękuję
P.S.
prom z bolonii do dover i return 45funtów - to chyba znośna cena - najtaniej jak udało mi się znaleźć
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 13:06 przez icemac, łącznie zmieniany 1 raz.
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
My się wybieramy na 100%, ale jeszcze nie zaplanowaliśmy trasy, wiem, że są już jakieś wstępne plany (chyba Humin zamieszczał jakąś mapkę na forum).
Fajnie będzie pojechać w większej Miniakowej grupie
Pozdrawiam
Ania
Fajnie będzie pojechać w większej Miniakowej grupie
Pozdrawiam
Ania
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
My jedziemy - zapisani, zapłacone teraz tylko pojazd złożyć
co do przejazdu to z tego co rozkminiłem przy tym samym założeniu (2os + auto) i termin wyjazd/pozwrót 1sierpnia - 10sierpnia (bo myślimy jechać tydzień wczesniej):
1. Hoek van Holland w Holandii do Harwich, Anglia (Stena z upustem 15%) czas rejsu to 7,5h - wychodzi w obie strony ok 300euro.....
2. Folkestone-Calais (Eurotunnel) 262euro - czas 35min ale ta cena...
3. Dunkerque - Dover (norfolkline) - czas 1,5h - 105euro
4. Calais - Dover (P&O Ferries) - czas 1,5h - 100euro
5. Calais - Dover (Seafrance) - czas 1,5h - 135euro
ceny zmieniają się z dnia na dzień ponieważ jakieś kilka dni temu cena za Dunkerque - Dover (norfolkline) była 60euro
sprawdzenia dokonywałem tu ==> http://www.directferries.co.uk/routes.htm
co do przejazdu to wrzucałem taka mapkę jako wstępna opcja spotkania większej grupy w okolicach Berlina
co do przejazdu to z tego co rozkminiłem przy tym samym założeniu (2os + auto) i termin wyjazd/pozwrót 1sierpnia - 10sierpnia (bo myślimy jechać tydzień wczesniej):
1. Hoek van Holland w Holandii do Harwich, Anglia (Stena z upustem 15%) czas rejsu to 7,5h - wychodzi w obie strony ok 300euro.....
2. Folkestone-Calais (Eurotunnel) 262euro - czas 35min ale ta cena...
3. Dunkerque - Dover (norfolkline) - czas 1,5h - 105euro
4. Calais - Dover (P&O Ferries) - czas 1,5h - 100euro
5. Calais - Dover (Seafrance) - czas 1,5h - 135euro
ceny zmieniają się z dnia na dzień ponieważ jakieś kilka dni temu cena za Dunkerque - Dover (norfolkline) była 60euro
sprawdzenia dokonywałem tu ==> http://www.directferries.co.uk/routes.htm
co do przejazdu to wrzucałem taka mapkę jako wstępna opcja spotkania większej grupy w okolicach Berlina
- Załączniki
-
- krk_birminham.jpg (105.7 KiB) Przejrzano 1757 razy
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
oj drogo Kolego Andzeju Ci wyszło
P.S.
my też opłaciliśmy i przy okazji się zapisaliśmy
P.S.
my też opłaciliśmy i przy okazji się zapisaliśmy
- Załączniki
-
- a u mnie tak w Twoim terminie - mniej więcej
- promy.jpg (88.53 KiB) Przejrzano 1753 razy
- macko
- Swój Człowiek
- Kontakt:
Hej
Info od Stena Line wziąłem ze strony IMM'u: http://imm2009.com/imm/index.php?option ... &Itemid=62
Trasa będzie się w pokrywać częściowo z ubiegłoroczną do Holandii. Ale ze względu, że ruszamy z różnych regionów zastanawiam się jak rozłożyć noclegi. Trasa z Warszawy do Birmingham to ok 1800 km. Wstępnie myślałem o noclegu gdzieś pod granicą Polską, a potem na raz... ale może lepiej pojechać aż do Holandii?
macko
Info od Stena Line wziąłem ze strony IMM'u: http://imm2009.com/imm/index.php?option ... &Itemid=62
Trasa będzie się w pokrywać częściowo z ubiegłoroczną do Holandii. Ale ze względu, że ruszamy z różnych regionów zastanawiam się jak rozłożyć noclegi. Trasa z Warszawy do Birmingham to ok 1800 km. Wstępnie myślałem o noclegu gdzieś pod granicą Polską, a potem na raz... ale może lepiej pojechać aż do Holandii?
macko
- Załączniki
-
- viamichelin.jpg (67.72 KiB) Przejrzano 1739 razy
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 15:03 przez macko, łącznie zmieniany 1 raz.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
macko pisze:Hej
macko
jeśli chodzi o noclegi to my planujemy z jeden/dwa gdzieś w holandii na jakimś kempingu
stena mnie rozwaliła
http://img30.imageshack.us/my.php?image=stena.jpg
Ja też się wybieram już zapisany u Tessa i kasa wpłacona.
Teraz tylko czekam jak zmontujecie jakąś grupę to się podłączam oczywiście
Teraz tylko czekam jak zmontujecie jakąś grupę to się podłączam oczywiście
może uda się ustalić jakiś konkretny wspólny termin wyjazdu
trzeba by już rezerwować prom - bo bilety drożeją
trzeba by już rezerwować prom - bo bilety drożeją
- macko
- Swój Człowiek
- Kontakt:
No właśnie! data wyjazdu, albo lepiej promu do UK. Wtedy będzie jasność gdzie i na którą trzeba dojechać! Może są bilety "grupowe" czy ktoś coś wie na ten temat?
macko
macko
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
Witam. A czy każdy zapisuje się indywidualnie czy też będzie jakaś lista tworzona ze strony klubu? Bo już czasu niewiele i nie wiem co robić...
cjango pisze:Witam. A czy każdy zapisuje się indywidualnie czy też będzie jakaś lista tworzona ze strony klubu? Bo już czasu niewiele i nie wiem co robić...
Zapisy są - patrz na forum klubowym temat IMM2009 - do 20-tego termin wpłaty kasy
- macko
- Swój Człowiek
- Kontakt:
MARO - forum Klubowe jest dostępne tylko dla Klubowiczów. Pozostałe osoby zapisują się indywidualnie, no chyba, że Zarząd MKP postanowi inaczej.
macko
macko
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
Ok. a ile szacujecie wydać kasy? bo to mój pierwszy imm i po prostu nie wiem
Tak licze okolo 3tys
Tak licze okolo 3tys
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto: