Witam wszystkich miniposiadaczy :)

Część forum poświęcona naszym Miniakom. Zanim założysz nowy post, zapoznaj sie z panującymi tu zasadami.

Moderator: flapjck1

Justyna Kuna

Witam wszystkich miniposiadaczy :)

Post autor: Justyna Kuna »

Cześć ! Jestem tu nowa, wpadłam pochwalić się moim zakupem.
Minito z 2003, z nakulaną stówką.
Stan ogólny OK, wprawdzie pompa wspomagania jest słyszalna, ale za to łożysko na wałku głównym skrzyni nówka świeżynka :) troszkę mi się udało, że padło przed zakupem i skrzynia została naprawiona jeszcze przez poprzednią właścicielkę...
Autko to jest mi dobrze znane - kupiłam je od mamy mojego faceta, wcześniej odbyłam nim kilka podróży głownie w roli pasażerki, no i zauroczyłam się...
Mam nadzieję że na skrzyni skończą się przygody serwisowe, to by było na razie na tyle, pozdrawiam wszystkich minifanów i miniwłaścicieli :)
Zaraz spróbuję załączyć minifotkę, jest na niej moje autko i pies - najlepszy przyjaciel coony.
Jakość słaba, uprzedzam...
Załączniki
minito.jpg
minito.jpg (42.64 KiB) Przejrzano 1506 razy
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Witam wszystkich miniposiadaczy :)

Post autor: AleXander »

Hello! :)
Justyna Kuna

czy ktoś życzliwy mógłby mnie poinstruować gdzie mogę zadać pytanko techniczne dotyczące centralnego zamka? przeryłam forum, ale nie znalazłam odpowiedzi na nurtujący mnie problem, a raczej nie chcę zakładać nowego wątku... czy podpiąć się pod jakiś zbliżony temat czy co? pomóżta ludziska bom zagubiona letko.... :)
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

witamy!

jesli nie ma podobnego tematu, to zakladaj nowy - latwiej sie polapac, a i do odgrzewanych tematow czesto ludzie juz nie zagladaja. jak jest cos nowego, to kazdy zerknie.

piesek wyglada jak doklejony do zdjecia :))
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Justyna Kuna

ok, dzięki... a piesek na zdjęciu jest latający ale na stówę nie doklejany! słowo minikuny!
ODPOWIEDZ