Zamknięcie sezonu 2012

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Zamknięcie sezonu 2012

Post autor: Wojtello »

Witajcie!

Co myślicie o zlocie zamykającym sezon 2012? Niegdyś organizowaliśmy takie w Rabce, potem w Zębie, Krynicy, a potem przestaliśmy :)
Może uda się wznowić tradycję?

Proponuję termin 16-18.11.2012 Co wy na to? Piszcie!
Co do miejsca to w zależności od ilości chętnych - do 50 osób, myślę, że możemy pojechać do Zęba (kto był ten wie czym to pachnie:)), powyżej 50 osób Krynica Górska (też daliśmy nieźle popalić).

Pozdrawiam,

Wojtello
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Zamknięcie sezonu 2012

Post autor: Karoli i Adi »

Hi

Myślałem bardziej, żeby na zamknięcie sezonu zrobić jakiś Spot - póki pogoda dopisuje..

Zaś Zlot marzy mi się Zimowy - wiadomo już może nie Classic'ami ale kto wie jaka zima w tym roku nas zastanie - zatem proponuję Zlot Zimowy, w momencie, kiedy w górach będzie już na czym śmigać.
Zlot Zimowy taki, na którym normalnie zrobimy Rajd Turystyczny, na trasie zaś którego będzie trzeba zaliczyć jakiś wyciąg, slalom może czy cóś :)
A co jakbyśmy do Classic'a płozy założyli na przód, zawody jakieś zrobili, muszę pogadać z Profesorr'em co zamówić u Rogala i jakiegoś Kowala :) :)

Może połączyć siły ! przenieść troszkę termin do przodu, poczekać na śnieg i... my z Żonką np. na swnowboard’ach śmigamy a Wy ?

Pozdro..
Adi
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

Karoli i Adi pisze:Hi

Myślałem bardziej, żeby na zamknięcie sezonu zrobić jakiś Spot - póki pogoda dopisuje..

Zaś Zlot marzy mi się Zimowy - wiadomo już może nie Classic'ami ale kto wie jaka zima w tym roku nas zastanie - zatem proponuję Zlot Zimowy, w momencie, kiedy w górach będzie już na czym śmigać.
Zlot Zimowy taki, na którym normalnie zrobimy Rajd Turystyczny, na trasie zaś którego będzie trzeba zaliczyć jakiś wyciąg, slalom może czy cóś :)
A co jakbyśmy do Classic'a płozy założyli na przód, zawody jakieś zrobili, muszę pogadać z Profesorr'em co zamówić u Rogala i jakiegoś Kowala :) :)

Może połączyć siły ! przenieść troszkę termin do przodu, poczekać na śnieg i... my z Żonką np. na swnowboard’ach śmigamy a Wy ?

Pozdro..
Adi
Troszkę się rozmarzyłeś z tymi płozami na przód, mini jest przednio napędowe
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Karoli i Adi »

No. no tu masz rację, wiec może gąsienice..
To dopiero projekt, zatem bierzemy pod uwagę wszelkie opcje :)
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
Kermit
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Kermit »

Hej

Jak dla mnie to zlot "zamknieciowy" ma sens :wink:
Natomiast o ile juz poznalem forumowe realia, to na frekwencje moga miec duzy wplyw koszty takowego przedsiewziecia.

Mysle Wojtus, ze warto zrobic jakas wstepna kalkulacje, zagadnac Lupera o udzial klubu w partycypacji i zobaczyc co sie urodzi, bo czasu malo, a idea wzniosla.

A wiec ... Let it flo...
Awatar użytkownika
Arti
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
Kontakt:

Post autor: Arti »

Jako nowicjusz z pewnoscia nie mam prawa glosu ;) ale jezeli mialbym cos zasugerowac to jak dla mnie liczy sie odleglosc, ktora musze pokonac do celu takiego spotkania. Chec wyjazdu maleje wraz ze wzrostem km do przebycia... :) Dla mnie optimum wypadu weekendowego to 200-250km (w jedna strone) od miejsca zamieszkania. Oczywiscie to tylko moje skromne zdanie :)
Pozdrawiam,
Arti
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

to zrob cos pod domem :P
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
Arti
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Rover Mini Balmoral edition
Kontakt:

Post autor: Arti »

Nie mam posłuchu jak "Starzy wyjadacze" ;) Pewnie nikt by sie nie zjawil :razz:
Pozdrawiam,
Arti
Awatar użytkownika
MaTeRaTz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.

Post autor: MaTeRaTz »

Dobrze Arti mówi, weekend w Rabce, Zębie czy Krynicy Zdroju znacznie zawęża krąg załóg, które się pojawią do tych z "południa". Aczkolwiek należy też postawić sobie podstawowe pytanie czy na północ od Krakowa, Katowic znajdziemy fajne miejsce do zabawy w tak niemrawym okresie jak listopad, jeżeli chodzi o pogodę oczywiście, a co za tym idzie atrakcje na świeżym powietrzu.

No chyba, że wyjazd weekendowy będzie sponsorowała literka W jak Wódka, to wtedy lokalizacja spada na dalszy plan. :mrgreen:
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

Podejrzewam, że ze względów odległościowych będzie to zamknięcie sezonu tylko dla południa Polski. Macie też mało czasu na zorganizowanie czegoś takiego, bo zaraz będzie biało i zaszyjemy się w norach.

Do "centrum": zamykamy sezon z YW czy robimy coś własnego?
mirabellka

Post autor: mirabellka »

czytam i widzę samych nowo przybytych do forum i klubu. Jak ja dawno nie widziałam te stare morduchny:) ojjj muszę sie mocno przygotowac i zacząc organizowac w przyszłym roku, mini już składany pomału od nowa wiec mircia bedzie reaktywowana zlotowo:D
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

mirabellka pisze:czytam i widzę samych nowo przybytych do forum i klubu. Jak ja dawno nie widziałam te stare morduchny:) ojjj muszę sie mocno przygotowac i zacząc organizowac w przyszłym roku, mini już składany pomału od nowa wiec mircia bedzie reaktywowana zlotowo:D
nie obiecuj ... :razz:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.morris-land.pl
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Arti pisze:Dla mnie optimum wypadu weekendowego to 200-250km (w jedna strone) od miejsca zamieszkania. Oczywiscie to tylko moje skromne zdanie :)
to jazda na nartach tylko na Malcie :wink:

może dwa zakończenia na południu i północy :?: może jeszcze by się dało w tym samym czasie zorganizować :grin:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.morris-land.pl
sebo139
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: sebo139 »

Biale szalenstwo na zakonczenie sezonu jestem za.
ODPOWIEDZ