Witam. Juz jakiś czas posiadam mini i zaglądam na forum. Pewnie niektórzy poruszający sie po wawie i Piasecznie mnie kojarzą z niebieskiego mini na poznańskich blachach, które tez zaprezentowalem na Auto Nostalgii razem z moim xoltym wartburgiem. Mini jest oczkiem w głowie moim i mojej dziewczyny. Ciagle dopieszczamy i jeździmy. Niedługo postaram sie zebrać i napisać temat o nim i o wszystkich przygodach związanych, a trochę tego było
Także witam serdecznie wszystkich
Witam
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Witam
zaloz ramki na przednich kierunkach i wstaw zdjecia
mialem nielicha zagwozdke czyje to auto
mialem nielicha zagwozdke czyje to auto
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- PiotrekW
- Nowy
- Posiadane auto: Austin Mini Morris
Ramki mam, założe je juz w ostatnim toku dopuszczenia, bo mam tam jeszcze robotę, narazie muszę sie spiac i zrobić inne rzeczy, które wysiadly
Juz auto przestało byc anonimowe. Jak znajdę link to wrzuce zdjecia a albo w ten weekend albo w przyszły zrobię cały opis w "pochwal sie"
Pozdrawiam
Juz auto przestało byc anonimowe. Jak znajdę link to wrzuce zdjecia a albo w ten weekend albo w przyszły zrobię cały opis w "pochwal sie"
Pozdrawiam
- PiotrekW
- Nowy
- Posiadane auto: Austin Mini Morris
https://picasaweb.google.com/m/viewer#a ... 0465000817
Oto kilka jego fotek. Z nieakyualnych rzeczy to koła, juz jest na sloneczkach
Sorry, ze wklejam tu, jak usiade do komouteta to zrobię temat
Oprócz miniaka jest tam trochę Zdjęć kilku klasyków które mam, choć nie wszystkich
Oto kilka jego fotek. Z nieakyualnych rzeczy to koła, juz jest na sloneczkach
Sorry, ze wklejam tu, jak usiade do komouteta to zrobię temat
Oprócz miniaka jest tam trochę Zdjęć kilku klasyków które mam, choć nie wszystkich