Zlot interklubowy Wrocław 30.01.2005

Moderator: flapjck1

trickykid

Zlot interklubowy Wrocław 30.01.2005

Post autor: trickykid »

Zgodnie z wcześniejszymi informacjami n/t planów organizowania spotów na których będą pojawiali się członkowie społeczności związanych z różnymi kultowymi autami, pragnę zaprosić wszystkich chętnych na niedzielne spotkanie we Wrocławiu przy Pergoli, o godzinie 16:00. Jak na razie swój przyjazd zapowiedziały ekipy Wrocław Old Car Club'u, oraz Dolnośląska ekipa klubu MB/8.
Więcej informacji tu :
http://lowrider.pl/forum/viewtopic.php? ... 2c95ca3d34
a relacja z poprzedniego spotkania tu :
http://lowrider.pl/forum/viewtopic.php? ... 2c95ca3d34

pozdrawiam
Jorge

Re: Zlot interklubowy Wrocław 30.01.2005

Post autor: Jorge »

witam. Jezeli maja tamsie zjezdzac rózne kultowe pojazdy to mam madzieje ze ekipa z mini klubu tez bedzie. ale doradzam równierz rzucic temat na forum garbiarni
www.garbiarnia.com
lub
www.slaskgarbiarnia.com
z pewnoscia sie tym zainteresuja i wysla swojaekipe :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Witam, witam,
Czy ktoś się pojawił :?: Ja z racji braku netu oraz braku mojej osoby we Wrocku się nie pojawiłem :cry:
trickykid

Post autor: trickykid »

minimaniak pisze:Witam, witam,
Czy ktoś się pojawił :?: Ja z racji braku netu oraz braku mojej osoby we Wrocku się nie pojawiłem :cry:

Widziałem przez chwilkę jednego czerwonego MINI którego tablice rejestracyjne sugerowały dość dalekie pochodzenie [Lubliniec?],była też Fiesta pierwszej generacji z tej samej miejscowości, ale generalnie spotkanie przeważyły Mercedesy. Była też Warszawa pickup i sporo osób z Wroclaw Old Car Club'u które z racji warunków atmosferycznych [mróz + śnieg + sól na drogach] zdecydowały się przyjechać współczesnymi autami. Wyszło tak jak wyszło, napewno następną ostatnią niedzielę miesiąca odbędzie się następne spotkanie.

Relacja zdjęciowa :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ