Dźwięki piski z silnika
Dźwięki piski z silnika
Drodzy urzytkownicy Mini,
być może ktoś z Was rozpoznaje dźwięki (wysokie tony) na filmie i jest w stanie powiedzieć mi co dolega mojemu mini,
oddałam auto do ASO i mimo załączonych filmów nie stwierdzili usterki...
https://picasaweb.google.com/1080381913 ... 1414398978
być może ktoś z Was rozpoznaje dźwięki (wysokie tony) na filmie i jest w stanie powiedzieć mi co dolega mojemu mini,
oddałam auto do ASO i mimo załączonych filmów nie stwierdzili usterki...
https://picasaweb.google.com/1080381913 ... 1414398978
- dyslaw
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: 1992 MINI Honda
- Kontakt:
Re: Dźwięki piski z silnika
Po pierwsze primo to raczej nie ten dział.
po drugie "użytkownicy" wiem...dyslaw pisze:Po pierwsze primo to raczej nie ten dział.
spróbuję odnaleźć prawidłowy.
Otóż pompa wody już druga do wymiany. Była jeszcze uszczelka pod rozrządem oraz elektro zawór. Dodam poprawienie mocowań szyby, słupka mocującego, prawego nawiewu... ogolnie przy 20 tys. przbiegu auto super niezawodne polecam jesli ktos lubi pic kawke w serwisach BMW.
- Alfik30
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Cooper S - R53
Mój miniak ma 8 lat i 105 tys. przebiegu. Z wizyt w serwisie miał przeglądy okresowe, 2 wymiany klocków hamulcowych, i wymianę przegubu na kolumnie kierownicy - to wszystko. W BMW nie bywam, bo nie stać mnie na "wysokiej jakości" kawęzyzy1980 pisze:Otóż pompa wody już druga do wymiany. Była jeszcze uszczelka pod rozrządem oraz elektro zawór. Dodam poprawienie mocowań szyby, słupka mocującego, prawego nawiewu... ogolnie przy 20 tys. przbiegu auto super niezawodne polecam jesli ktos lubi pic kawke w serwisach BMW.

wczoraj odebrałam miniaka z serwisu, wymienili mi pompę wody - już drugą w ciągu przejechanych 2000km - obecnie nie sprawia żadnych problemów, ale obawiam się, że jest jakiś uszkodzony element, który psuje właśnie tę pompę...
ps. kawa w BMW jest gratis...
ps. kawa w BMW jest gratis...
OT: ta kawa z biedronkiAlfik30 pisze:Mój miniak ma 8 lat i 105 tys. przebiegu. Z wizyt w serwisie miał przeglądy okresowe, 2 wymiany klocków hamulcowych, i wymianę przegubu na kolumnie kierownicy - to wszystko. W BMW nie bywam, bo nie stać mnie na "wysokiej jakości" kawęzyzy1980 pisze:Otóż pompa wody już druga do wymiany. Była jeszcze uszczelka pod rozrządem oraz elektro zawór. Dodam poprawienie mocowań szyby, słupka mocującego, prawego nawiewu... ogolnie przy 20 tys. przbiegu auto super niezawodne polecam jesli ktos lubi pic kawke w serwisach BMW.