Hej.
Szukam mechanika, który zaopiekuje się moim Mini. Mini było robione dwa lata temu, jednak "robione" to za dużo powiedziane (blacharz nie wyczyścił dobrze powierzchni i położył lakier na rdzę...). Blacharz, który się go dotykał spartaczył robotę i teraz trzeba drug raz się za całość brać
Chciałbym tym zająć się moim autkiem porządnie - dlatego też szukam kogoś, kto się na tym zna i podejmie się wyzwania. Chodzi o generalną robotę blacharską + elektryka. Aktualnie w przewodach jest syf - niby wszystko działa, jednak znalezienie ewentualnego problemu (a takowe się zdarzały), zajmuje mnóstwo czasu.
Jakby ktoś miał namiary na kogoś, kogo może polecić lub sam jest zapalonym mechanikiem, to byłbym wdzięczny za pomoc.
Dzięki
Daniel
Mechanik - śląsk
Moderator: flapjck1
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
Re: Mechanik - śląsk
Jest dwóch bliźniaków w Sosnowcu mechanicznie ogarną, lub Piotr z Cieszyna ogarnie całościowo. Ja u Piotra robiłem wszystko i jest ok.
- Twister
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44
Hej
Dzięki za info. Ja u Piotrka silnik montowałem i nie mogę narzekać. Profesjonalna robota. Nie wiedziałem jednak, że robi także blacharkę. W takim razie będę się starał do niego uśmiechnąć juz nawet zastanawiałem się nad chłopakami z Wrocławia. W końcu to także Śląsk może nie dokładnie ten o który mi chodziło jednak zawsze
Dzięki za pomoc. Jutro będę starał się dalej pociągnąć temat i dam znać, co udało się zwojować.
Pozdrawiam
Daniel
Dzięki za info. Ja u Piotrka silnik montowałem i nie mogę narzekać. Profesjonalna robota. Nie wiedziałem jednak, że robi także blacharkę. W takim razie będę się starał do niego uśmiechnąć juz nawet zastanawiałem się nad chłopakami z Wrocławia. W końcu to także Śląsk może nie dokładnie ten o który mi chodziło jednak zawsze
Dzięki za pomoc. Jutro będę starał się dalej pociągnąć temat i dam znać, co udało się zwojować.
Pozdrawiam
Daniel
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
autostrada jest chwila moment i jesteśTwister pisze:Hej
Pozdrawiam
Daniel
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas