MINI na ślub i wesele w Krakowie

Moderator: flapjck1

eurasz

MINI na ślub i wesele w Krakowie

Post autor: eurasz »

Witajcie,

Poszukujemy z moją narzeczoną starego MINI MORISA na nasz ślub. Oboje zanim się jeszcze poznaliśmy bardzo pokochaliśmy ten samochód. Niestety jeszcze nie mamy swojego. Być może po ślubie się to zmieni i dołączymy do szczęśliwych posiadaczy mini ;)

Bardzo, ale to bardzo chcielibyśmy pojechać miniakiem do ślubu i zrobić sobie z nim zdjęcia. Nie ma innego bardziej zacnego samochodu naszym zdaniem na taką okazje. Znaleźliśmy firmę, która wypożycza mini, ale cena jaką sobie zazyczyli przerosła nasze możliwości. Jak sie nie uda uzyskać pomocy z Waszej strony pewnie będziemy zmuszeni uiścić im ten haracz bo nie wyobrażam sobie jechać innym samochodem niż mini. Żadna doroszka, limuzyna czy audi nie wchodzą w gre. Bylo to moje i mojej narzeczonej marzenie wiec musi sie spełnić ;)

W związku z tym zwracam się do Was - Szczęśliwi Właściciele Mini z małopolski (czy też okolic) o pożyczenie samochodu na chociaż pół dnia. Ślub bierzemy 9 maja 2015 roku, ale już teraz chcielibyśmy "zaklepać" najwazniejsze sprawy. Panna Młoda mieszka w Skawinie i stamtąd pojechałby orszak aż do Kryspinowa - czyli jakies 20min-30min jazdy.

Jeśli znajdzie się dobra dusza to wszystkie sprawy wynajmu, finansowe etc. dogadamy mailowo bądź telefonicznie.

mój mail: eurasz@yahoo.co.uk

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio zmieniony 05 maja 2014, 22:43 przez eurasz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Re: MINI na ślub i wesele w Krakowie

Post autor: Beny »

30 maja w salonie Mini Dobrzański w Krakowie, startuje Karakoski Zlot Mini więc może wpadniecie pooglądać samochody i może coś wybierzecie.
Ja mogę udostępnić swojego, wysłałem info na mail. Na zlocie również będę więc można zobaczyć.
A może spodoba Wam się jakiś inny samochód / kolor
szczegóły zlotu:
www.krakoskizlotmini.pl
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
MaTeRaTz
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Szerokie MPI 98r., British Open 95r.

Re: MINI na ślub i wesele w Krakowie

Post autor: MaTeRaTz »

A może się napatrzycie, napatrzycie i coś kupicie do przyszłego roku.

Wypożyczać nie trzeba będzie, a i orszak weselny się zrobi, bo to przecież najlepsze autko!!!
ODPOWIEDZ