witam serdecznie,
nie powiem ze mam jakiekolwiek problemy z moim mini. jednak mam problem z drogami w mojej okolicy. mieszkam na uboczu i zimą bardzo często mam problemy z wydostaniem się na lepszą drogę. w internecie można znaleźć zdjęcia mini na większych kołach z podwyższonym zawieszeniem może taka opcja na zimę pozwoli mi poruszać się spokojnie w czasie zimy. ma może ktoś doświadczenia z takimi przeróbkami? co trzeba by wymienić?
zamieszczam link do zdjęcia które znalazłem w necie.
http://www.greencarreports.com/news/106 ... ad-variant
było by zajebiście móc przebić się przez zaspy takim cudem:)
dzięki za pomoc
mini na zimę
-
- Nowy
- Posiadane auto: one 1,4 d4d 2003
mini na zimę
- Załączniki
-
- o coś takiego mi chodzi
- mini_100350402_l.jpg (134.02 KiB) Przejrzano 452 razy
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Re: mini na zimę
kup po prostu countryman'a 

-
- Nowy
- Posiadane auto:
Zdecydowałaeś się na modyfikację?
Nie ukrywam, że jestem bardzo zainteresowana tematem i Twoje zdjęcia mnie zainspirowały.
Nie ukrywam, że jestem bardzo zainteresowana tematem i Twoje zdjęcia mnie zainspirowały.
-
- Nowy
- Posiadane auto: one 1,4 d4d 2003
Nie wiem od czego zacząć - opony - pewnie w sklepie doradzą ale co z resztą?? sprężyny inne co z amotyzatowami? akurat wymiana tych podzespołów nie była by dla mnie problemem - jednak nie znam specyfikacji części których musiałbym użyć.
ale tkie mini na zimę to było by coś,
a countryman to nie mini - jakaś hybryda stylu mini i nie wiadomo czego - moim zdaniem niezbyt dopracowane auto
ale tkie mini na zimę to było by coś,
a countryman to nie mini - jakaś hybryda stylu mini i nie wiadomo czego - moim zdaniem niezbyt dopracowane auto