Co to było za spotkanie !! 23 auta i ale się dział

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

MaCk_Willys

Re: Co to było za spotkanie !! 23 auta i ale się dział

Post autor: MaCk_Willys »

no masz :/ ja to mam pecha moj miniak akurat rozbebeszony w warsztacie blacharskim czeka na swiezy wyglad, a tu takie spotkanie mnie omija :/
na nastepne pewnie juz przyjade ;)
ja to mam pecha jak mam fure sprawna to nic sie nie dzieje, a jak remontuje to nagle taki spot
oby tak dalej wawa sie spotykala to moze wreszcie cos zacznie sie ciekawego dziac w naszej mini spolecznosci

zapodajcie jakies foty na stronke :D

pozdro
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Re: Co to było za spotkanie !! 23 auta i ale się dział

Post autor: Beny »

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MINI MANIAKÓW Z WARSZAWY!!!!

Taaaaaakaaa ilość WOOOOWWWW .... 23 autka na 1 dniowym spocie to niesamowita sprawa.

Myślę że dobrze to wróży przed nadchodzącym sezonem.
Sporo mini zostało sprowadzonych do Polski i tak sobie myślę że pozostałe regiony pokażą jeszcze na co je stać.

Przebić frekwencję w Warszawie będzie bardzo ciężko ale myslę, że Kraków pokaże na co go stać i w tej wspaniałej rywalizacji postara się chociażby zbliżyć do Stolicy.

Tak się zastanawiam czy na IMM pęknie setka aut z Polski?? Jak myślicie?? W samej tylko Warszawie i Krakowie jest ok 50 mini ... więc wszytko możliwe :)))

Jeszcze raz GRATULUJE!!!

Może ktoś z obecnych na tym spotkaniu napisze o spotkaniu i dołączy trochę fotek i będzie piękny artykuł i galeria na początek sezonu .....
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
ODPOWIEDZ