Fotele kubełkowe
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Fotele kubełkowe
Jakie proponujecie fotele kubełkowe? Warunek muszą być wygodne nie do sportu.
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: Fotele kubełkowe
Poszukaj foteli z innych aut. Ja mam u siebie fotele z Posrche 924 i są rewelacyjne. Zdecydowana większość kubełków jest po prostu nie wygodna do normalnej jazdy.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
bimarco cobra - rewela do turystyki, nie za gleboki a bardzo wygodny
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
z powodzeniem montowane są fotele od hondy crx, miałem polecam,
fotele recaro, a po lekkich przeróbkach to i z nowego miniaka wchodzą i innych marek też
fotele recaro, a po lekkich przeróbkach to i z nowego miniaka wchodzą i innych marek też
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
o, juz jakiś pogląd mam, dzięki
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
tylko bimarco waza 5 kg sztuka a crx-y 25
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
ale bimarco nie mają regulowanego oparcia i funkcji easye-entryflapjck1 pisze:tylko bimarco waza 5 kg sztuka a crx-y 25
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
dla mnie kat pochylenia oparcia plecow jest idealny, skladanie - owszem problemWitek pisze:ale bimarco nie mają regulowanego oparcia i funkcji easye-entryflapjck1 pisze:tylko bimarco waza 5 kg sztuka a crx-y 25
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Mam cobry i każdy kto u mnie siadał był zaskoczony jak są wygodne. Nie jeżdżę po torze, tylko po mieście i jest mi mega dobrze. Tu masz zdjęcia -> http://www.mini.org.pl/viewtopic.php?f= ... 1&start=60
- Psztymucel
- Wiarus
- Kontakt:
Moim zdaniem wystrzegaj się konstrukcji rurowych... mnie strasznie gniotły.
Odpowiedz też sobie, czy potrzebujesz miejsc z tyłu. Do głębokich kubełków musisz mieć szelki i tył robi się bagażowy. Także wtedy funkcja easy-entry ma znaczenie.
Może Dziesio jeszcze się wypowie, bo on ma takie cywilne "kubełki" z wszystkimi dobrociami normalnych foteli.
Tutaj możesz zobaczyć moje http://mini.org.pl/viewtopic.php?f=37&t=13664#p131752
Odpowiedz też sobie, czy potrzebujesz miejsc z tyłu. Do głębokich kubełków musisz mieć szelki i tył robi się bagażowy. Także wtedy funkcja easy-entry ma znaczenie.
Może Dziesio jeszcze się wypowie, bo on ma takie cywilne "kubełki" z wszystkimi dobrociami normalnych foteli.
Tutaj możesz zobaczyć moje http://mini.org.pl/viewtopic.php?f=37&t=13664#p131752
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to skoro zostalem wywolany do tablicy to prosze.
Ja mam cos podobnego do tego:
http://www.midlandwheels.com/Shop/P-145 ... -Pair.html
Generalnie juz po zalozeniu jest ok, ale wymagalo troche pracy koncepcyjnej i pozniej wyspawania mocowan. dodatkowo jest bardzo malo miejsca pomiedzy fotelami - ciezko do tylu sie po cokolwiek schylic. Za to wsiadanie do tylu to rewelacja - fotel latwo sie przesuwa do przodu i lamie w oparciu.
Ja mam cos podobnego do tego:
http://www.midlandwheels.com/Shop/P-145 ... -Pair.html
Generalnie juz po zalozeniu jest ok, ale wymagalo troche pracy koncepcyjnej i pozniej wyspawania mocowan. dodatkowo jest bardzo malo miejsca pomiedzy fotelami - ciezko do tylu sie po cokolwiek schylic. Za to wsiadanie do tylu to rewelacja - fotel latwo sie przesuwa do przodu i lamie w oparciu.