Cześć,
Mam pytanie odnośnie Trójkąta Ostrzegawczego oraz Gaśnicy do Mini One 2004 r.
Czy może ktoś mi pomóc i podać długość ( w cm) trójkąta ostrzegawczego wraz z opakowaniem ( zmierzyłam odległość mocowań na tylnej półce ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam ) - a musze kupić trójkąt bo niestety nie ma go u mnie
A drugie pytanko - gdzie oryginalnie powinna znajdować się ( w którym miejscu ) gaśnica w Mini One z 2004 r ??
Pozdrawiam Kasia
Trójkąt Ostrzegawczy oraz Gaśnica do Mini One 2004 r
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini R50
Trójkąt Ostrzegawczy oraz Gaśnica do Mini One 2004 r
Mini One R50 Żółteczko
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F54, F56, R50, E91.
- Kontakt:
Re: Trójkąt Ostrzegawczy oraz Gaśnica do Mini One 2004 r
Cześć,
jak wytrzymasz do wieczora to zmierzę pudełko na trójkąt.
pozdrawiam
jak wytrzymasz do wieczora to zmierzę pudełko na trójkąt.
pozdrawiam
www.bmw-diesel.pl
-
- Nowy
Spoczko poczekam
Dziękuje
Dziękuje
Mini One R50 Żółteczko
Nie znam długości oryginalnego trójkąta ani nie wiem gdzie jest miejsce na gaśnicę, ale polecam zakup niedużej torby i wrzucenie wszystkiego do niej.
Ja swoją kupiłem bodajże w LIDLu, ale w każdym markecie motoryzacyjnym znajdziesz z tym stoisko. W miarę sztywne, z pewnym zapięciem, z jakby grubego filcu z rzepami do zamykania i do mocowania na wykładzinie bagażnika. Kwestia dopasowania wymiaru.
Wszystko masz w jednym miejscu, nie masz bałaganu ani hałasu w bagażniku, nic nie lata pod fotelami ani nie wpada pod pedały (zwłaszcza hamulca ).
Do mojej wchodzi gaśnica, klucz do kół, trójkąt, latarka, litr oleju na dolewki, rękawice, opona w sprayu, pudełko ze scyzorykiem, multitoolem i bezpiecznikami, kilka toreb na zakupy i ... a chyba wszystko już, ale coś by jeszcze weszło.
Ja swoją kupiłem bodajże w LIDLu, ale w każdym markecie motoryzacyjnym znajdziesz z tym stoisko. W miarę sztywne, z pewnym zapięciem, z jakby grubego filcu z rzepami do zamykania i do mocowania na wykładzinie bagażnika. Kwestia dopasowania wymiaru.
Wszystko masz w jednym miejscu, nie masz bałaganu ani hałasu w bagażniku, nic nie lata pod fotelami ani nie wpada pod pedały (zwłaszcza hamulca ).
Do mojej wchodzi gaśnica, klucz do kół, trójkąt, latarka, litr oleju na dolewki, rękawice, opona w sprayu, pudełko ze scyzorykiem, multitoolem i bezpiecznikami, kilka toreb na zakupy i ... a chyba wszystko już, ale coś by jeszcze weszło.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
Tak myślałam żeby tak zrobić.
Narazie przełożyłam małą skrzyneczkę plastikową z poprzedniego auta - ale tak sobie wyglada
Narazie przełożyłam małą skrzyneczkę plastikową z poprzedniego auta - ale tak sobie wyglada
Mini One R50 Żółteczko
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini One R56 2010r.
Ponawiam pytanie: gdzie oryginalnie powinna znajdować się ( w którym miejscu ) gaśnica w Mini One 2010r. R56
Jak to ponawiasz? Pytanie dotyczyło 2004r, a nie 2010. Poza tym jeśli pytasz o R56 to nie ten dział... U mnie w R53 gaśnica jest jako opcja doposażenia, zamontowana w bagażniku z lewej strony, zaraz nad lewarkiem, który jest w pokrowcu przypiętym do zaczepów na podłodze bagażnika.