tzw IMM cala prawda

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Wildstein

tzw IMM cala prawda

Post autor: Wildstein »

Ludzie ktorzy maja cos do zarzucenia ostatniemu zlotowi niech sie wpisujo. Zeby nie wyszlo ze wszystko bylo spoko jak nie bylo.
Poznalem duzo fajnych ludzi i mi sie podobalo ogolnie ale bylo tez duzo syfu organizacyjnego - chodzi mi o to ze sie nie wywiazali bo za wzieli tyle kasy ze jeszcze dklugo w calej Polsce nie bedzie tak drogiego zlotu. Poznalem duzo ludzi na zlocie i wiekszosc miala cos do zarzucenia zlotowi a teraz wchodze na forum i widze ze sie tylko rozplywaja w pochwalach to jakies szalenstwo i zafalszowanie prawdy
Nie bojcie sie pisac, nie bojcie sie ze was zjebia, mozecie sie wpisac anonimowo
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Re: tzw IMM cala prawda

Post autor: Beny »

:)
Ostatnio zmieniony 22 cze 2006, 23:18 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Wildstein

No niezle niezle

Otorz pragne poinformowac cala spolecznosc uzytkownikow mini ze moj post negatywny na temat IMM w watku IMM jak bylo zostalw calosci wykasowany !!!! No niezle niezle nie dosc ze wyzywaja sie osobiscie na tych co krytykuja - patrz IVO, Macko , kowal to teraz jeszcze kasuja wypowiedzi - moja
A napisalem tam wiele wiele i nie chce mi sie juz pisac tego po raz drugi ale napisze tu zeby nie bylo niedomowien
Mianowicie napisalem m.in:
1. zadam rozliczenia tzw IMM na stronach internetowych ogolnodostepnych bo nie kazdy ma ochote jechac na kolejny zlot np . ja a skoro zaplacilem to zadam ( nie prosze ) o rozliczenie
2. smieszne sa dla mnie komentarze Beny'ego ktory nie majac argumentow czepia sie samochodu IVO, albo rogala ktory terz nie ma nic do powiedzenia wiec wytyka kowalowi jakies tam prywatne zdarzenie. Nazwalem tych osobnikow palantamii idiotami i przedszkolakami co niniejszym podtrzymuje bo skoro oni moga bezczescic innych to mi tez chyba wolno im pojechac
3. napisalem ze ROGAL madrzy sie na temat spraw organizacyjnych a sam siedzial non stop na swiom stoisku i handlowal majac gdzies caly IMM, co zreszta zostalo masowo dostrzezone i 'omowione' w kuluarach
4. napisalem ze impreaza byla moze i tania w stosunku do innych IMM - nie wiem bo nie bylem - ale odbywala sie w Polskich realiach gdzie koszta organizacji sa wielokrotnie nizsze niz za granica wiec jakby wszystko przeliczyl to wyjdzie napewno ze byl to najdrozszy IMM
5. nie zostaly spelnione glowne pkt programu - bicie rekordu ginesa
6. konkurs byl zortganizowany zamiast w sobote to w niedziele jak nikogo nie bylo chyba po to zeby nagrody rozdzielic miedzy soba
7. mowia ze nie bylo chetnych na konkurs - ja i moi znajomi np bylismy bardzo chetni ale nikt nas nie poinformowal o tym konkursie- wiedzieli tylko ci co mieli wiedziec
8. w niedziele zostala rozpita darmowa beczka piwa - tez po to by nie wszyscy mogli jej sprobowac a jedynie organizatorzy - tylko oni zostali do poniedzialku, co zreszta i tak bylo bez sensu bo pojechali do domu na tzw drugim gazie
9. jedzenie bylo beznadziejne - moje swinie nie dostaja takiego szmatlactwa
10. Beny napisal ze obowiazkiem kazdego czlonka klubu jest ' ciężko pracować przy organizacji' - wynika z tego ze za stowke wpisowego w zamian otrzymujemy mozliwosc 'zapierdalania dla klubu' i dodatkpowo nie mozemy sie odezwac bo albo nas zbeszczeszcza osobiscie albo skasuja post
11. napisalem tez z e kiedys jezdzilem na zloty Capri ale zrezygnowalem z nich ze wzgledu na bande Idiotow i imbecyli oraz easy riderow co w namioty wjezdzaja. Kupujac mini mialem nadzieje na lepszy klimat ale sie zawiodlem
12. po przyjezdzie ze zlotu jak poczytalem te slodkie pierdzenie jak to bylo fajnie krew mnie zalala bo owszem byli fajni ludzie ale sam zlot organizacyjnie byl do bani absolutna klapa na wszystkich plaszczyznach i niech mi tu nikt nie pisze ze bylo inaczej
13. widze ze na forum i w calym tym klubie zadza dzieciaczki ktorym jesli ktos podpadnie i napisze cos nie tak to sa w stanie wypisywac na murach napisy w stylu '... jest glupi' az strach na zlot pojechac bo moze ze zlosci i morriska porysuja albo jak tam ktos pisal powietrze z kol spuszcza - zreszta widzialem na zlocie kolesia z czarnego miniaka co to latal i rzeczywiscie pompki do kol pozyczal - co wzbudzilo u mnie uczucie zgrozy
14. mysle ze jakbym znal tam wiecej ludzi to i im moznaby cos wytknac bo mysla ze sa nieomylni i jedyni dobrzy
15. nie podoba mi sie poruszanie na forum spraw osobistych co zreszta swiadczy wlasnie o kulturze osobistej ( panie rogal ham jestes i zacznij od siebie )
Wildstein

kolejna przykra rzecz

Z przykroscia stwierdzam tez ze dostalem na razie trzy prywatne odpowiedzi od ludzi ktorzy sa niezadowoleni z IMMu ale boja sie o tym mowic publicznie bo sq osobami znanymi w waszym swiatku. Jest to uwlaczajacy godnosci ludzkiej fakt, zastraszacie sami swoich 'kolegow'.
Wildstein

DO MODERATOROW

NIE ZYCZE SOBIE KASOWANIA MOICH WPISOW BEZ MOJEJ WIEDZY A JESLI MAJA BYC SKASOWANE PROSZE O PRZESLANIE KOPII DO MNIE JAKO WIADOMOSCI PRYWATNEJ BO NIE CHCE MI SIE DWA RAZY PISAC TEGO SAMEGO. A Jak czegos nie bede mogl opublikowac na waszym glupkowatym forum to napisze to gdzie indziej.
Wildstein

Klubowe cymbaly

SPORO JEST TU CYMBALOW np. : megacymbal Beny megacymbal rogal i inne mniejsze cymbaly, sporo tez lizusow np.dziesio sadam sokol czestermo, zbych, saint, hokus-pokus, harcerka z rec, tess, lukasz1 i inni ktorych zapomnialem
Wildstein

cd

16. napisalem tez ze wielu ludziom sie podobalo byc moze dlatego ze bylipierwszy raz w zyciu na jakimkolwiek zlocie i po prostu podobali im sie ludzie a nie zwazali na wszystkie towarzyszace smrody, mi tez sie kiedys podobalo na zlotach Capri
Wildstein

cd

17. napisalem tez ze ( o cenach )
za dwie stowy dostalem :
koszulke ( warta jakies 10 zloty w sklepie)
nalepke 1 zloty
impreze - wjazd na zabawe kosztuje ok 5-10 zloty
'pyszne sniadania' jakies 1,5 - 2 zlote sztuka ktorych oczywiscie nie jadlem
'pyszny' obiad jakies 3 zlote tez oczywiscie nie jadlem
18. ze przez najblizsza dekade nie zostanie w Polsce zorganizowany zaden drozszy lub porownywalny cenowo zlot zadnego jakiegokolwiek klubu ( no chyba ze bedzie to klub Porsze )
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Jako, że nasz nowomalowany kolega nie użył wg mnie nazwy megacymbał ani lizus pragnę wyrazić swoje niezadowolenie, że zapomniał o mnie.
Wildstein

wyrazy szacunku

wyrazy szacunku dla tych ktorzy osmielili sie zawalczyc i powiedziec swoje zdanie czyli dla
IVO
Macko - chociaz troche wymiekl na koncu, bo chyba tez jest nowy i nie wiedzial ze zostanie zniszczony przez nowych 'kolegow'
kowala
tych co napisali do mnie prywatnie mimo iz boja sie ujawniac gdyz potwierdzili ze nie jestem jakims dziwakiem bo mi sie nie podobalo ale ze jest wiele takich osob
Wildstein

cd

19. napisalem tez ze w trakcie rozmow na tzw IMM wiekszosc osob byla z czegos niezadowolona a tu taka niespodzianka okazuje sie ze prawie wszyscy sa zadowoleni i ze bylo super - efekt zastraszenia ?? z takim bagnem jeszcze nie mialem do czynienia
Wildstein

do MODERATORA

prosze o udzielenie ostrzezenia czy jak to nazywacie Benemu bo uzadza sobie na moim temacie prywatne pogaduszki - megacymbal nie zna regulaminu
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

BENY i TY jestes na liscie Wildsteina :lol:
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

eh chlopie rozszalales sie...

generalnie prosilbym o nie uzywanie wulgaryzmow, nie chce mi sie ich usuwac, a troche glupio jak ich tyle tu jest
postow tez nie bede usuwal, bo imm jaki byl taki byl i kazdy ma prawo do swojego zdania
to co zaslyszane katem ucha nie musi byc do konca prawda albo prawda taka jak wyglada na pierwszy rzut oka

kompresora szukal chyba kowal i/albo waldek bo im zeszlo powietrze z jednego kola, nie zeby jakies zlosliwosci ktos czynil...

generalnie klub to nie tylko imm to takze inne imprezy i spotkania czasami tylko towarzyskie,a jak to w kazdym wiekszym gronie nikt nie musi lubic wszystkich,
sila rzeczy tworza sie grupki przede wszystkim regionalne ( malopolska / slask / trojmiasto itp... )

tyle wiec luz...

pozdroo
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

co do rozliczenia bedzie spokojnie bez nerwacji
co do bluzgania na innych to ja sie nie wypowiadam
piwo bylo rozdawane w trakcie wydawania kielbasek, ktore tez byly za darmo ma niedzielnej imprezie
jedzenie to kwestja podniebienia jedni wola kawior inni sztuke miesa

mysle ze narazie to Ty cos wypisales na tym murze
Czego się tak boicie ze was ktoś pobije??
Jakbyś zapomniał paru Nicków to wystarczy przekopiować z pola użytkownicy
tam są wszyscy

mikolaj
Ostatnio zmieniony 23 cze 2006, 01:10 przez czestermo, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ