Jakoś na wakacjach zostałem posiadaczem czarnego pierdziocha Mini 1.3 SPI 1994r. zakupionego w Nadarzynie. Moje pytania to jaką stronę angielską polecacie do zakupu części? Obecnie jestem w UK i chciałbym przygotować i wysłać do Polski sobie wszystkie części do remontu. Chciałbym wymienić zawieszenie tylko własnie nie wiem co jest godne polecenia? odrazu pragnę zaznaczyć, że rajdach raczej startować nie zamierzam. na Minisport wpadłem na coś takiego co mi się spodobało: https://www.minisport.com/sparsx519-spa ... n-kit.html
tylko pytanie do WAS czy jest sens wydawać tyle?
w Miniaku skacze przedni wózek przy hamowaniu, jest słaby ręczny (wymieniłem zapieczone cylinderki w bębnach, być może źle odpowietrzyłem, ale wydaję mi się, że jest słabe ciśnienie płynu hamulcowego podczas wciskania hamulca), jest wyciek w okolicach skrzyni, no i problem z elektryką (trzeba dociskać guziki aby działały, również problem z jakąś kostką pod maską, czasami po włączeniu zapłonu jest zero reakcji, nawet kontrolki się nie świecą ale po poruszaniu kostkami i kablami obok komputera jest ok). Będąc w Polsce na krótkim urlopie, niestety nie miałem zabardzo czasu zaglądnąć i zrobić listy czego potrzebuję. Pojęcie o autach trochę mam, ale też niezbyt wielkie. Wiem, że ciężko powiedzieć w ciemno co jest do wymiany, ale moja prośba polega na tym abyście mi podpowiedzieli co powinienem kupić, kompletując graty do solidnego remontu, który chcę przeprowadzić gdy wrócę na stałe w czerwcu. Jakie są koszty zmiany wtrysku na gaźnik i jaki poleciacie?

z góry DZIĘKUJĘ!
Pozdrawiam!