Fabryczne radio CD- warto?
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini One R50
Fabryczne radio CD- warto?
Witam
Kupiłem One r50. Samochód posiada jakieś cd Pioneer- nie wiem z jakiego powodu. Podpowiedzcie czy warto zamieniać na fabryczne (które?)- zauważyłem dwa typy. Jeśli tak czy te odbiorniki są kodowane. Czy te fabryczne są takie słabe że widzę sporo zamian?
Dodam że pioneer nie posiada możliwości podłączenia pendriva, więc jakiejś specjalnej funkcjonalnośći nie posiada.
Dziękuję za opinie.
Rafał
Kupiłem One r50. Samochód posiada jakieś cd Pioneer- nie wiem z jakiego powodu. Podpowiedzcie czy warto zamieniać na fabryczne (które?)- zauważyłem dwa typy. Jeśli tak czy te odbiorniki są kodowane. Czy te fabryczne są takie słabe że widzę sporo zamian?
Dodam że pioneer nie posiada możliwości podłączenia pendriva, więc jakiejś specjalnej funkcjonalnośći nie posiada.
Dziękuję za opinie.
Rafał
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini r53
Re: Fabryczne radio CD- warto?
Jeżeli nie masz zestawu bluetooth albo zmieniarki płyt w bagażniku to chyba nie warto na fabryczne bo te dwie rzeczy działają tylko z fabrycznym radiem
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
sterowanie z kierownicy działa a to już duży plus. Jak chcesz to mam nieużywane fabryczne serii Business 6000, bez BT za 50 zł. Ja je wyjąłem po zakupie bo chciałem mieć zestaw głośnomówiący
-
- Posiadane auto: Mini One R50
Daj mi na priv fotki tego radyjka, jestem zainteresowany. Radio jest kodowane?
Z fabrycznym działa też regulacja jasności podświetlenia i poziomu głośności w zależności od prędkości.
W kwestii jakości fabrycznego radia i pytania czy jest "słabe" zwracam uwagę na fakt, że mowa o autach ~15 letnich, a nie nowych z salonu. ;P
W kwestii jakości fabrycznego radia i pytania czy jest "słabe" zwracam uwagę na fakt, że mowa o autach ~15 letnich, a nie nowych z salonu. ;P
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
Ja mam wersję z wywalonym w kosmos wyposażeniem w stylu podgrzewane klamki itd, fabryczne radio dawało rade i to bardzo tyle, że ja chciałem mieć BT bo dużo gadam.
-
- Posiadane auto: Mini cooper r50
Rafik_pl masz jeszcze to radio? Podeślesz jakieś fotki?
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper
Myślę że warto. Gra dobrze wygląda dobrze bo komponuje się z resztą. Problem.w głośnikach seryjnych które nie są za dobre ale Harman Kardon to już inna bajka.
Zresztą ja i tak nie słucham radia tylko wydechu
Zresztą ja i tak nie słucham radia tylko wydechu
Mini Cooper 1.6 116KM Pure Silver