Czy mogę prosić o zdjęcie ułożenia przewodów na grodzi. Chodzi mi o skrzynkę bezpiecznikówi + opraw bezpieczników szklanych na grodzi. Chciałbym wiedzieć który z jakim jest połączony. Niestety u mnie jest to mocno pomodzone, poprzedni właściciel mocno tu grzebał, a chciałbym doprowadzić to do porządku.
Dzięki!
Zdjęcie ułożenia przewodów na grodzi do skrzynki bezpieczników i opraw bezpieczników
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Zdjęcie ułożenia przewodów na grodzi do skrzynki bezpieczników i opraw bezpieczników
A jakie masz mini?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- John
- Nowy
- Posiadane auto: Mini 1990 998cc
Re: Zdjęcie ułożenia przewodów na grodzi do skrzynki bezpieczników i opraw bezpieczników
OK, radze sobie jakoś z Hayesem. Kilka luźnych przewodów mnie zastawia, może wrzucę zdjęcia i poradzicie mi co to?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Wal, Lucas standaryzowal kolory kabli, nawet gdzieś w necie widziałem jakaś tabelkę co jaki kolorek do czego
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Na mapie co Ci wysłałem jest opis koloru przewodów. Na samym końcu knigi. Przestudiuj mapę i wszystko jasne.
Chyba ze ktoś
Ostatecznie trzeba przedzwaniać, przewody krok po kroku .......
Darek

Darek
Wszystko robi na kolanie.
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
- John
- Nowy
- Posiadane auto: Mini 1990 998cc
Dziękuje koledzy, generalnie w miesiąc ogarnąłem prawie całą elektrykę. wywaliłem deskę rozdzielaczą i po kabelku + dokumentacja + dedukacja
. Bajzel miałem niesamowity... brak kierunków, brak awaryjnych brak klaksonu, brak długich świateł, jakieś modyfikację prze skrzynce... i modyfikacje na złączkach, dodatkowe wiązki do radia do halogenów, akcesoryjnych nie istniejących już... wyprostowałem prawie wszystko jak należy, satysfakcja ogromna, że autko w tej materii ma się teraz jak należy
. Do tego nowy akumulator, nowa skrzynka bezpieczników i oprawy rurkowych bezpieczników