IMM 2007

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Niejeden z nas

IMM 2007

Post autor: Niejeden z nas »

Jako, że do IMM 2007 już bliziutko a i strona internetowa www.imm2007.com działa pełną parą mam prośbę dla znawców języka obcego czy by nie mogli umieścić małego tłumaczonka w tym wątku. Najbardziej interesują mnie informacje o opłatach, formie rejestracji i inne takie... A przy okazji mam taką myśl... może udałoby się nam skrzyknąć i zapłacić hurtowo za ileśtam osób... (nie śmiem marzyć, że za cały klub) zawsze to taniej bydzie, bo przelewy zagraniczne są drogawe...
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Re: IMM 2007

Post autor: czestermo »

No z rejestracja jest tak ze chyba będzie trzeba się kontaktować z organizatorami żeby zgłosić się jako klub z większą ilością ludzi. Co do reszty informacji to nic tam nie ma, tylko koszt imprezy niestety 65euro a rejestracja przebiega łatwo i przyjemnie wystarczy wypełnić krótki formularzyk i wysłać poczym na maila przychodzi informacja o koncie, iban, swift i inne
Podobno jak zapłacisz dostaniesz kolejnego maila z potwierdzeniem
Ostatnio zmieniony 23 paź 2006, 13:56 przez czestermo, łącznie zmieniany 2 razy.
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Wedymin

Post autor: Wedymin »

Tłumaczenie trochę dowolne ;D

"The International Mini Meeting 2007 takes place in Roskilde Denmark. It's just an hour from the capital city of Denmark Copenhagen. This is the first time ever, we have this great pleasure to be the host for this amazing event and we will invite all minifriends to join this great week of celebration of the mini.

IMM 2007 odbędzie się w Roskilde, Dania. Jest to miejscowość odległa o godzinę jazdy od stolicy, Kopenhagi. Mamy przyjemność po raz pierwszy w dziejach być gospodarzem tej wspaniałej imprezy i zapraszamy wszyskich miniprzyjaciół, aby przyłączyli do tego wspaniałego tygodnia świętowania mini.

We have an huge line up for this week.
Mamy następującą listę atrakcji:

Experience
Doświadczycie:

Amusement park
Parku rozrywki

¼ Mile race
Wyścigu na 1/4 mili

Bungy Jump
Muszę to tłumaczyć ?? :D

Mini Race
A to?

Mini test drive
I to?

Minipart Market
Targ z częściami do Mini

Competitions
Konkurencje

Stand up comedy
Kabaret

Entertainment
Inne rozrywki

Music areas - with beer :)
Strefy z muzyką i piwem"

Tyle z głównej.
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

to ja tak wrzuce z bookingu:

Get your ticket for 65 €
Children under 13 are free. It’s possible to get a vegetarian dinner Saturday night, so please fill in the form if that is your wish.

Bilet kosztuje 65 €
Dzieci ponizej 13 lat za darmo. Mozliwe jest dostac wegetarianski obiad/kolacje w sobote wieczorem, prosimy tylko zaznaczyc to w formularzu.

sama rejestracja:

Register Ticket - Step 1/2

Name: - Imie i Nazwisko
Adresse: - Adres
Zip: - Kod pocztowy
Town: - Miasto
Country: - Państwo
Mail: - email
Car: - samochod
T-shirt Size M XL - rozmiar koszulki

Please fill out if you are more than 1 person in the car. Children under 13 years old are free, but you still have to sign them up! No t-shirt for children

Prosze wypelnic jesli w samochodzie bedzie wiecej jak jedna osoba. dzieci ponizej 13 lat maja darmowy biler, ale nadal musisz je zapisac. Nie otrzymuja t-shirt'u.

Person nr. 2: - Osoba nr 2?
Under 13? - ponizej 13 lat?
Vegetarian? - posilek wegetarianski?
T-shirt Size M XL - rozmiar t-shirtu

dalej tak samo...
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

A jak już temat został poruszony, to kto się wybiera (tz. kto planuje, bo wiadomo, że różnie to bywa). Planujecie na raz jechać?
Jaką trasą?

Z Wrocławia trasę da się zrobic w jeden dzień tym bardziej że w zasadzie całość autostradą idzie, ale moja myśl jest taka, żeby zebrać się większą ekipą i zrobić sobie dzień przerwy w okolicach Berlina (tereny bardzo ładne, jeziorka itd.), no i obowiązkowo będąc w okolicy zwiedzanie Meilenwerku w Berlinie. WARTO!!!

Potem heja do Danii.

Pytanie bardziej do części południowej kieruję (zakładam, że będziecie jechać przez Wrocław ze względów wiadomych:) ), nie mniej jednak cał centralna Polska, która planuję przelot do granicy w Świecku i dalej przez Niemcy też mogłaby dołaczyć w jakieś ustalone miejsce pod Berlinem.

Kempingów tam na pęczki.

No i co myślicie?

Pozdrawiam

Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Adam swietnie zes o tym wspomnial - wlasnie to chcialem poruszyc. Myslalem o noclegu w okolicach Zar - Zagania, ale Berlin wydaje mi sie przyjemniejszy :lol: Mam nadzieje, ze wybierzemy sie grubsza paczka i jak tylko znasz miejsca gdzie by mozna sie tam zatrzymac, to ja na pewno sie na to pisze.
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

konkretnych miejsc jeszcze nie mam, ale raz mi się udało zabłądzić w okolicach i tym sposobem dowiedziałem się że tam całkiem sympatycznie jest, z autostrad tego nie widać :) będą chętni to poszukamy miejsca konkretniejszego :) narazie zarys pomysłu tylko
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

trzeba bedzie zgrac fajna ekipke kilku(nastu) mini
ja sie pisze!! i mysle ze cala ekipa miniakowcow z polski powinna jechac razem bedzie fajnie!!
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

No kochani!!
Śledząc forum myślałem,że się już nigdy w niczym nie porozumiemy a tu proszę: wspólna inicjatywa -BRAWO!!
Ja, mimo wczwśniejszych wątpliwości, wybieram się do Danii. Jeszcze nie wiem czy na kółkach czy na lawecie ale jadę i również uważam za dobry pomysł nocleg pod Berlinem. Ludzie z Polski wyruszają z różnych zakątków naszego kraju i Berlin jest chyba optymalnym miejscem spotkania.
Warto również pomyśleć nad zaprezentowaniem się podczas wjazdu na teren IMM - w tym roku podczas IMM Podlesice Holędrzy zrobili na mnie niesamowite wrażenie zresztą dostali za to nawet nagrodę.
Pozdrawiam Marek
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

Ja palnuję wyjazd na IMM, trasa przez Śląsk, Wrocław z postojem w oklicach Berlina jak dla mnie jest super
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

no no jedziemy :) jestem ciekaw ile w tym roku pojedzie aut. stawiam na 6 a w porywach optymizmu na 8.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

Cichuto, cichutko na ten temat, żadnych spekualacji, niechaj to będzie miłe zaskoczenie, gdy pod Berlinem zjedzie się więcej niż 4 miniaki :wink: a teraz: czy sa jakieś projekty by podkreślić nasza Polskość? Czy to już kwestia indywidualna (chodzi mi o wspomnianych wcześniej Holendrów)

Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

Rogal, ja tez stawiam na 6, tyle że z Krakowa :)
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

no do podkreslenia naszej polskosci nie widze innego motywu jak bialo czerwony! flagi czapki koszulki wodka piwo golonka:)
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

a ja proponuje plansze na drzwi bialo czerwone z numerem koleijnym i na wzor kierowcow rajdowych nazwiska zalogi z flagami ( czyli bialo-czerwone)

sztandary oczywiscie musza byc
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ODPOWIEDZ