albo mi się wydaje albo na forum jest bardzo mało postów dotyczących cooperka mam kilka spraw,pierwsza jest taka, że na zegarach padło mi podświetlenie, obrotościomierz dałem do naprawy kumplowi i diody zrobił ale przy okazji uszkodził mechanizm i mam teraz podświetlony niedziałający zegar. Co do prędkościomierza mam taki punkt odniesienia, że kiedy jadę w nocy i wskazówka jest w miejscu, gdzie lampka wskazująca że jadę na "długich" to znaczy, że jadę 120 km/h... nie wiem gdzie jeszcze mogę szukać obrotościomierza, przeszukałem już moto.allegro, minicentrum.pl i englishcars.pl i nie znalazłem....
Druga sprawa: Jak się jeździ cooperkiem zimą? Bo zdaję sobie sprawę, że jest on trochę niższy od morrisa i innych starszych modeli. No i jeszcze jedno, czy jeśli chciałbym wymienić poduszkę powietrzną pasażera i wymontować prędkościomierz to muszę zdemontować całą deskę rozdzielczą?
Za wszystkie błędy rzeczowe dot. modeli mini przepraszam ale jestem nowy w temacie.
Pozdrawiam!
cooper
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: cooper
Nowy czy klasyczny Mini, bo z tego co piszesz, to trudno wywnioskować. Zawsze można przyświecić latarką
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
wnioskując po poduszcze pasażera chodzi o nowe Mini, stąd nie dziwota, że na minicentrum.pl znaleźć się nie udało
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
tak, chodzi o nowego mini (2004 r) czasami jeżdżę z włączonym światełkiem w środku ale źle się tak jeździ.....