Wybieram się na sylwestra z Gdańska do Koszalina. Czy znalazłaby się chętna osoby w razie (odpukać) jakiejś awarii? Proszę właściwie dlatego, że nie jechałem moim Mini w dłuższą trasę i nie wiem co może się wydarzyć.
Z góry dziękuję.
W razie awarii
Moderator: flapjck1
- Malina
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: W razie awarii
Moje mini jechało z Warszawy do Leszna wlkp. całą trasę bez awarii.Mini było na lawecie
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
złośliwcy moje przejechało przez całą Polskę bez awarii, oczywiście o własnych siłach w sumie 1700km, przejechało do Krakowa i spowrotem, o własnych siłach, przejechało do Zakopanego i back home o własnych siłach. I dalej jeździ, a jak marudzi to go trzeba pogłaskać
A poważnie to jeśli jest w dobrym stanie, to nie powinien mieć problemów. Przed wyjazdem sprawdź płyny, zabierz skrzynkę kluczy i notes z telefonami do przyjaciół
A poważnie to jeśli jest w dobrym stanie, to nie powinien mieć problemów. Przed wyjazdem sprawdź płyny, zabierz skrzynkę kluczy i notes z telefonami do przyjaciół
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Ja nie wątpię i nie sądzę bym zwątpił w ogóle. Sadam napisał bym wziął ze sobą notes z telefonami do przyjaciół, no tak, przyjaciół mam takich którzy pomogą w biedzie ale nie w razie awarii mini. Dlatego pomyślałem, że jakaś dobra dusza nawinie się na forum. Fakt, do klubu nie należę, ale przecież Mini posiadam Póki co przejechałem moim Miniaczkiem od momentu zakupu prawie 1000 km po mieście i nic się nie działo.
Swoją drogą może ktoś zna Pana Andrzeja M. z Gdańska, który jest pasjonatem tych samochodów. Właśnie od niego kupiłem ten samochodzik.
Swoją drogą może ktoś zna Pana Andrzeja M. z Gdańska, który jest pasjonatem tych samochodów. Właśnie od niego kupiłem ten samochodzik.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jak od andrzeja kupiles to jest szansa ze dlugo nic nie bedziesz w miniaku musial robic
on ma nieco pedantyczne podejscie do tych autek ( i chwala mu za to )
tylko jesli jezdzisz na 13tkach to uwazaj na lozyska
on ma nieco pedantyczne podejscie do tych autek ( i chwala mu za to )
tylko jesli jezdzisz na 13tkach to uwazaj na lozyska
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
aktualnie mam zimówki założone, więc jeżdżę na 12. zobaczymy co będzie wiosną.
widzę, że brak chętnych na pomoc w razie... ale to nic.
widzę, że brak chętnych na pomoc w razie... ale to nic.