W razie awarii

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Orzemek

W razie awarii

Post autor: Orzemek »

Wybieram się na sylwestra z Gdańska do Koszalina. Czy znalazłaby się chętna osoby w razie (odpukać) jakiejś awarii? Proszę właściwie dlatego, że nie jechałem moim Mini w dłuższą trasę i nie wiem co może się wydarzyć.
Z góry dziękuję.
Motox

Re: W razie awarii

Post autor: Motox »

Do odważnych świat należy :lol:
Awatar użytkownika
Malina
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Malina »

Moje mini jechało z Warszawy do Leszna wlkp. całą trasę bez awarii.Mini było na lawecie :lol: :lol:
NAWET PORZĄDNE ZAPALNICZKI SĄ NA BENZYNĘ
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

złośliwcy :D moje przejechało przez całą Polskę bez awarii, oczywiście o własnych siłach w sumie 1700km, przejechało do Krakowa i spowrotem, o własnych siłach, przejechało do Zakopanego i back home o własnych siłach. I dalej jeździ, a jak marudzi to go trzeba pogłaskać :)

A poważnie to jeśli jest w dobrym stanie, to nie powinien mieć problemów. Przed wyjazdem sprawdź płyny, zabierz skrzynkę kluczy i notes z telefonami do przyjaciół :)
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Orzemek

Ja nie wątpię i nie sądzę bym zwątpił w ogóle. Sadam napisał bym wziął ze sobą notes z telefonami do przyjaciół, no tak, przyjaciół mam takich którzy pomogą w biedzie ale nie w razie awarii mini. Dlatego pomyślałem, że jakaś dobra dusza nawinie się na forum. Fakt, do klubu nie należę, ale przecież Mini posiadam :) Póki co przejechałem moim Miniaczkiem od momentu zakupu prawie 1000 km po mieście i nic się nie działo.
Swoją drogą może ktoś zna Pana Andrzeja M. z Gdańska, który jest pasjonatem tych samochodów. Właśnie od niego kupiłem ten samochodzik.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

jak od andrzeja kupiles to jest szansa ze dlugo nic nie bedziesz w miniaku musial robic
on ma nieco pedantyczne podejscie do tych autek ( i chwala mu za to )

tylko jesli jezdzisz na 13tkach to uwazaj na lozyska
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Orzemek

aktualnie mam zimówki założone, więc jeżdżę na 12. zobaczymy co będzie wiosną.
widzę, że brak chętnych na pomoc w razie... :) ale to nic.
ODPOWIEDZ