Proszę o drobną pomoc :)

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Mayon
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Proszę o drobną pomoc :)

Post autor: Mayon »

Witam serdecznie wszystkich klubowiczów, jestem tu poraz pierwszy jednak nie jestem tu przypadkiem :) znalazłem waszą stronkę i bardzo mie to cieszy, ale do rzeczy zastanawiam się od dłuższego czasu nad kupnem mini jednak mam małe wątpliwości, a mianowicie czy dostęp do części to duży problem ? nie wiem czy mini jest awaryjne czy nie i nie bardzo mnie to obchodzi bo autko jest świetne jednak te części troszkę mnie martwią. Z góry dziękuję za pomoc.
sidi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Proszę o drobną pomoc :)

Post autor: sidi »

Witam Cie!
Mam również takie pytanko w głowie, powiem szczerze że jeszcze się o tym nie przekonałem.
Posiadam totalny wrak dość staruchnego Mini i zamowilem troszke blech na początek. Odzew jaki był po napisaniu kilku maili do Osób z tego forum może świadczyć o fachowości i ich znajomości na temat ukochanych maluszków. Naprawde jestem pod wrażeniem, ale żeby nie chwalić dnia przed zachodem... napisze jak wszystko dotrze pod drzwi.
Pozdrawiam!!
Outsider

Post autor: Outsider »

...sa 2 dosc spore sklepy internetowe, ktorych reklamy masz tu i owdzie na forum... poza tym warto trzymac reke na pulsie i odwiedzac dzial ogloszen, allegro, otomoto... czesci sa, jak najbardziej... tylko ceny czasem moga byc niezadawalajace:P Jesli bedziesz uparty i czasem troszke poczekasz, na pewno dostaniesz to czego bedziesz chcial...
Zreszta poczytaj troche starych watkow na forum. Sporo tutaj informacji na temat co gdzie i za ile:)
daniel

Post autor: daniel »

mini jest awaryjny i kaprysny ma swoj charakterek ale to jest w nim piekne
sidi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: sidi »

Wczoraj blachy dotarly tak jak było obiecane!
Myśle że następne zamówienia będą szły tak gładko jak to!
Za kult trzeba płacić, więc ceny nie powinny zrażać!
Polecam Towarzystwo, ostatnio nawet Piękne czerwono-białe trójmiejskie Mini z MiniManiaczką w środku,
pozdrawiało brata ktory jechał w staruchnym Fiaciku 128 Sport.
Tak więc PoLeCaM, bardzo!
ODPOWIEDZ