Jak holować Mni?
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Jak holować Mni?
Jak holowac Mini na sztywnym holu? Czy Mini ma ucho holownicze pod zderzakiem?
Re: Jak holować Mni?
Nie wiem jak Ty, ale ja mam dwa z przodu pod zderzkiem, po prawej i po lewej stronie.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Krzyś 87 pisze:Nie wiem jak Ty, ale ja mam dwa z przodu pod zderzkiem, po prawej i po lewej stronie.
ja jeszcze nie wiem jak mam bo jeszcze nie mam mini, ale wybieram sie na zakup jednego
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a gdzie si e wybierasz po Niego?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
masta pisze:a gdzie si e wybierasz po Niego?
pod Grudziądz
Aha no to sorki. Po co go bedziesz holował, nie jest na chodzie??
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Krzyś 87 pisze:Aha no to sorki. Po co go bedziesz holował, nie jest na chodzie??
jest na chodzie, ale dystans do pokonania to 350km i "nieznanym" autem zwłaszcza tego typu to ryzykowne...poza tym nie zamierzam nim od razu jeździć-idzie do rozbiórki i odbudowy...
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja to bym wolał jechać Miniakiem, a drugie auto to jak już to asekuracyjnie. Będziesz mógł się zapoznać z nowym nabytkiem:)
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
_michal_ pisze:Krzyś 87 pisze:Aha no to sorki. Po co go bedziesz holował, nie jest na chodzie??
jest na chodzie, ale dystans do pokonania to 350km i "nieznanym" autem zwłaszcza tego typu to ryzykowne...poza tym nie zamierzam nim od razu jeździć-idzie do rozbiórki i odbudowy...
...jak nie pojedziesz nie wiesz co masz
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja moim wracałem też coś ponad 350 km plus drugi samochód w zabezpieczeniu, na szczęście się nie przydał, fakt że wracaliśmy ponad 6h, ale mile wspominam jazdę do domu miniakiem i z chęcią bym powtórzył taki wypad
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
drszajba pisze:ja moim wracałem też coś ponad 350 km plus drugi samochód w zabezpieczeniu, na szczęście się nie przydał, fakt że wracaliśmy ponad 6h, ale mile wspominam jazdę do domu miniakiem i z chęcią bym powtórzył taki wypad
ja generalnie bardzo byłbym za tym, ale jako ze jestem za granicą to nie mam fizycznej mozliwosci samemu prowadzic tego miniaka a namowic kogos na 6 godzin jazdy niepewnym autem nie jest łatwo