APMC 2009
Moderator: flapjck1
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
APMC 2009
rozmawialiśmy wstępnie o kolejnej edycji APMC w kolejnym roku a dokładnie o miejscach gdzie miałby się odbyć
wspominałem o torze w Koszalinie i znalazłem z necie stronkę na jego temat
http://www.moto-park.koszalin.superhost ... &Itemid=52
myślę że mógłby by dobrą alternatywą do już znanych miejsc, zawsze to jedna eliminacja bliżej dla tych z północy
co sądzicie?
wspominałem o torze w Koszalinie i znalazłem z necie stronkę na jego temat
http://www.moto-park.koszalin.superhost ... &Itemid=52
myślę że mógłby by dobrą alternatywą do już znanych miejsc, zawsze to jedna eliminacja bliżej dla tych z północy
co sądzicie?
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, 12:05 przez humin, łącznie zmieniany 1 raz.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: APMC 2009
W nawiązaniu do rozmowy w św Katarzynie mam pytanie czy już ktoś zainteresował się terminami w Poznaniu? Czas nagli Nas aby pozyskiwać sponsorów.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
apmc 2009
czekam na odpowiedź od poznaniaków w kwestii terminów imprez ytp w 2009
humin, pisząc o koszalinie weź pod uwagę dwie rzeczy:
1. apmc jest zawsze rozgrywany przy okazji innych imprez (super oes, ytp, mrw) i rozumiem że w koszalinie też musielibyśmy przyłączyć się do jakiejś imprezy
2. w apmc 2009 regularnie będzie jeździło 15-20 kierowców, 5 w wawy, 5 z krakowa, 2 z wrocławia, 3 z cieszyna, 1 z kielc, 1 z bieszczad + może dołączą jacyś nowi ... i opcja z 4-ma eliminacjami (poznań - radom - poznań - kielce) jest optymalna bo do koszalina to kawał drogi i bez lawet to nie odważyłbym się jechać upalać auto na torze
bardzo wstępnie możemy przymierzyć się do kalendarza w taki sposób:
maj - ytp poznań? może jakieś classicauto cup?? super oes?? może jeszcze coś innego??
czerwiec - mrw radom
lipiec - ytp poznań
wrzesień - super oes kielce
generalnie to jak uda się zgrać terminy żeby dwa razy być w poznaniu to impreza jest na tyle ciekawa, że warto podjąć wysiłek, a jeśli nie uda się dwa razy gościć w poznaniu to pozostaje sprawdzony terminarz, podobny do tegorocznego kielce - radom - poznań - kielce
oczywiście to co napisałem to tylko szersze otwarcie dyskucji na ten temat
humin, pisząc o koszalinie weź pod uwagę dwie rzeczy:
1. apmc jest zawsze rozgrywany przy okazji innych imprez (super oes, ytp, mrw) i rozumiem że w koszalinie też musielibyśmy przyłączyć się do jakiejś imprezy
2. w apmc 2009 regularnie będzie jeździło 15-20 kierowców, 5 w wawy, 5 z krakowa, 2 z wrocławia, 3 z cieszyna, 1 z kielc, 1 z bieszczad + może dołączą jacyś nowi ... i opcja z 4-ma eliminacjami (poznań - radom - poznań - kielce) jest optymalna bo do koszalina to kawał drogi i bez lawet to nie odważyłbym się jechać upalać auto na torze
bardzo wstępnie możemy przymierzyć się do kalendarza w taki sposób:
maj - ytp poznań? może jakieś classicauto cup?? super oes?? może jeszcze coś innego??
czerwiec - mrw radom
lipiec - ytp poznań
wrzesień - super oes kielce
generalnie to jak uda się zgrać terminy żeby dwa razy być w poznaniu to impreza jest na tyle ciekawa, że warto podjąć wysiłek, a jeśli nie uda się dwa razy gościć w poznaniu to pozostaje sprawdzony terminarz, podobny do tegorocznego kielce - radom - poznań - kielce
oczywiście to co napisałem to tylko szersze otwarcie dyskucji na ten temat
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Proponuje przemyśleć temat lipca pod kątem IMM2009. Trochę osób pewnie będzie chciało jechać a taka wycieczka wiąże się z dużymi kosztami. Chodzi mi tu, aby zastanowić się czy nie można by przełożyć na sierpień i lipiec pozostawić wolny, albo potraktować to jako trening (nie liczyć punktów do APMC).
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wojtello pisze:Proponuje przemyśleć temat lipca pod kątem IMM2009. Trochę osób pewnie będzie chciało jechać a taka wycieczka wiąże się z dużymi kosztami. Chodzi mi tu, aby zastanowić się czy nie można by przełożyć na sierpień i lipiec pozostawić wolny, albo potraktować to jako trening (nie liczyć punktów do APMC).
Wojtku
IMM jest w sierpniu
7-10 August 2009
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
sorry, nie było tematu :/
stupid me
stupid me
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: apmc 2009
Beny pisze:humin, pisząc o koszalinie weź pod uwagę dwie rzeczy:
tak tylko zagajam
rzeczywiście Koszalin byłby dla większości daleko ale bliżej jest jeszcze np. tor w Bydgoszczy
myślę kolejny sezon zaliczyć wszystkie eliminacje i może wtedy konkretnie coś pomyslimy jeśli oczywiście byłoby więcej chętnych z Pomorza, bo jak nie to nie ma o czym mówić i się podpinamy pod stałą agendę
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
na prośbę Beny'ego
stary temat AMPC 2008 - odkleiłem
nowy AMPC 2009 przykleiłem
P.S.
tłumaczę się, coby później problemów nie było
stary temat AMPC 2008 - odkleiłem
nowy AMPC 2009 przykleiłem
P.S.
tłumaczę się, coby później problemów nie było
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
może jakieś classicauto cup
Beny jesli czytales o clasiccup to wiesz ze wiekszosc eliminacji jest na bardzo roznych nawierzchniach dziury ,plyty beyonowe , stare lotnisko ,jedynie na torze kielce jest ok w debicy na prologu kilka zalog zdemolowalo zawieszenia na kraweznikach mysle ze troche szkoda naszych pudelek
Beny jesli czytales o clasiccup to wiesz ze wiekszosc eliminacji jest na bardzo roznych nawierzchniach dziury ,plyty beyonowe , stare lotnisko ,jedynie na torze kielce jest ok w debicy na prologu kilka zalog zdemolowalo zawieszenia na kraweznikach mysle ze troche szkoda naszych pudelek
- Beny
- Super użytkownik
no ja classic auto cup byłem własnie w kielcach na torze i impreza bardzo zblizona do super oesu, tylko że jazdy było więcej i autka takie jakby bliższe naszym sercom ...
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
oo moze zamiast superoes w kielcach na classicauto w kielcach pojechac!!
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
bez sensu bo wpisowe ile bylo 200 ?? 250 ?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Beny
- Super użytkownik
flapjck1 pisze:bez sensu bo wpisowe ile bylo 200 ?? 250 ?
rzeczywiście wpisowe większe ale impreza dwudniowa, w piątek popołudniu treningi bo bólu a w sobotę zawody, można było naprawdę poczuć tor, pomysleć o oponach itp. poza tym zawsze można ponegocjować z organizatorami, że przyjeżdżamy większą grupą w ramach pucharu mini ...
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jest juz wstepny kalendarz na poznanskie jangtajmery
cyt:
Puchar Youngtimer Party 2009
Organizowane przez nas Youngtimer Party, po sześciu udanych edycjach, przyjmuje formę Pucharu Youngtimer Party. Chcemy dać zawodnikom szanse wyłonienia najlepszych kierowców całego sezonu.
W roku 2009 odbędą się trzy eliminacje. Pierwsza z nich będzie miała miejsce w dniach:
28-29 marca, tradycyjnie na Torze Poznań.
Formuła sportowa imprezy pozostanie bez większych zmian. Pracujemy jednocześnie nad nowymi atrakcjami dla kibiców
Kolejne eliminacje odbędę się latem (prawdopodobnie w okolicy połowy czerwca), oraz jesienią.
Szczegóły dotyczące imprezy, już wkrótce znajdą się na stronie www.youngtimerparty.pl,
oraz będę pojawiać się sukcesywnie na forum.
cyt:
Puchar Youngtimer Party 2009
Organizowane przez nas Youngtimer Party, po sześciu udanych edycjach, przyjmuje formę Pucharu Youngtimer Party. Chcemy dać zawodnikom szanse wyłonienia najlepszych kierowców całego sezonu.
W roku 2009 odbędą się trzy eliminacje. Pierwsza z nich będzie miała miejsce w dniach:
28-29 marca, tradycyjnie na Torze Poznań.
Formuła sportowa imprezy pozostanie bez większych zmian. Pracujemy jednocześnie nad nowymi atrakcjami dla kibiców
Kolejne eliminacje odbędę się latem (prawdopodobnie w okolicy połowy czerwca), oraz jesienią.
Szczegóły dotyczące imprezy, już wkrótce znajdą się na stronie www.youngtimerparty.pl,
oraz będę pojawiać się sukcesywnie na forum.
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow