JAKIEGO MINIAKA WYBRAC??
Moderator: flapjck1
JAKIEGO MINIAKA WYBRAC??
Witam
rozgloadam sie za jakims mini i nie wiem jakiego kupic?? jezeli ktos ma chwile czasu to byl by wdzieczny gdyby mi opisal ktore silniki sa na gazniku a ktore na wtrysku i jezeli ktos wie to ktore sie lepiej sprawuja??
rozgloadam sie za jakims mini i nie wiem jakiego kupic?? jezeli ktos ma chwile czasu to byl by wdzieczny gdyby mi opisal ktore silniki sa na gazniku a ktore na wtrysku i jezeli ktos wie to ktore sie lepiej sprawuja??
Re: JAKIEGO MINIAKA WYBRAC??
witam na codzien zwtryskiem jak na niedziele to mk1 mk2 po drogie ile posiadasz wolnego czasu bo miniaczki to takie autka przy kturych trzeba dogladac pozdrawiam zbyszek r
hehe mam troszke czasu ale potrzebuje takiego do dojezdzania do pracy?? czy mam rozumiec ze te na gazniku sa awaryjne?? jezeli sie orientujesz to napisz mi jakie silniki wystepowaly miniakach i o jakiej mocy byly. chodzi mi te w rocznikach 1990-1999
na poczekaniu nie napisze ale jest to do wykonania cierpliwosci pozdrawiam
www.markfive.republika.pl , jak dla mnie temat do zamknięcia....
Wielkie dzieki za link.... Czas zaczac czytac pozdr Wszystkich uzytkownikow MINI
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
Kuba pisze:www.markfive.republika.pl , jak dla mnie temat do zamknięcia....
http://morrisstore.ovh.org/Ogolna%20historia.htm to tak na wszelki wypadek jakby jeszcze był niedosyt.