Witam, to konto mojej dziewczyny która jeżdzi Mini z 1991, ale ja pisze bo ona nie wie o co chodzi.
A chodzi mi o dokłdną procedurę odpowietrzenia sprzęgła krok po kroku i to najlepiej jak to zrobić w pojedynkę bo będe do tego zmuszony
Kilka miesięcy temu już miałem taką akcję że któregoś dnia biegi cięzko wchodziły aż potem w środku miasta ich zabrakło i Rogal troche podpowiedział mi przez telefon i jakoś do domu dojechałem, ale odpowietrzyłem na pewno słabo, a teraz znów zaczyna się podobny problem, to chyba przez te mrozy.
Wiem że temat zgrzytających biegów już byłale dokładnej procedury nie znalazłem.
W każdym razie jakby ktoś mógł opiscc mi jak krok po kroku odpowietrzyć sprzęgło było by git.
Odpowietrzanie sprzegła Mini 998cc 1991 rok
Moderator: flapjck1
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: Odpowietrzanie sprzegła Mini 998cc 1991 rok
zadzwon to pomoge 502366056
next to sex i love my MINI best
Re: Odpowietrzanie sprzegła Mini 998cc 1991 rok
udało się bez pomocy, dzięki
teraz jest inny problem nie można wymienić szczęk hamulcowyk bo bębny nie wchodzą, szczęki za grube a poprzedni właściciel wytrał bolce regulacji na okrągło a i tak jest to takie zapieczone że nie wiem czy nie będzie trzeba sciagać całego talerza na którym montowany jest tłoczek i szczęki, ale to już chyba większa robota, lipa jakaś
teraz jest inny problem nie można wymienić szczęk hamulcowyk bo bębny nie wchodzą, szczęki za grube a poprzedni właściciel wytrał bolce regulacji na okrągło a i tak jest to takie zapieczone że nie wiem czy nie będzie trzeba sciagać całego talerza na którym montowany jest tłoczek i szczęki, ale to już chyba większa robota, lipa jakaś