Zaproszenie
Moderator: flapjck1
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Zaproszenie
Koleżanki i Koledzy,
W imieniu własnym i Zarządu MKP zapraszam wszystkich klubowiczów na Walne Zgromadzenie Sprawozdawcze 2009.
Każdego kto jeszcze nie jest klubowiczem, ale czyta Nasze forum i chciałby współtworzyć społeczność minimaniaków zapraszam 7 lutego br. (sobota) do Nadarzyna.
Przed rozpoczęciem spotkania należy uiścić kwotę 110 złotych (50 zł. wpisowe + 60 zł. składka), aby móc uczestniczyć z czynnym prawem wyborczym, możliwością zgłaszania postulatów i wniosków, opinii i uwag na temat działalności Naszego klubu.
Serdecznie zapraszam wszystkich tych, którym sprawy klubowe nie są obojętne. Każdy głos jest ważny. Każda opinia, spostrzeżenie mogą przyczynić się do poprawy funkcjonowania klubu i w rezultacie do zmian na lepsze.
To my, klubowicze, tworzymy MKP. To my, jako Walne Zgromadzenie mamy decydujący głos.
Raz do roku mamy okazję spotkać się i zadecydować wspólnie o przyszłości Naszego klubu. Jakie postawić sobie cele i jak je wspólnie zrealizować.
7 lutego o godzinie 11.00 - musisz tam być z Nami!
Adam Taraziewicz
Prezes MKP
W imieniu własnym i Zarządu MKP zapraszam wszystkich klubowiczów na Walne Zgromadzenie Sprawozdawcze 2009.
Każdego kto jeszcze nie jest klubowiczem, ale czyta Nasze forum i chciałby współtworzyć społeczność minimaniaków zapraszam 7 lutego br. (sobota) do Nadarzyna.
Przed rozpoczęciem spotkania należy uiścić kwotę 110 złotych (50 zł. wpisowe + 60 zł. składka), aby móc uczestniczyć z czynnym prawem wyborczym, możliwością zgłaszania postulatów i wniosków, opinii i uwag na temat działalności Naszego klubu.
Serdecznie zapraszam wszystkich tych, którym sprawy klubowe nie są obojętne. Każdy głos jest ważny. Każda opinia, spostrzeżenie mogą przyczynić się do poprawy funkcjonowania klubu i w rezultacie do zmian na lepsze.
To my, klubowicze, tworzymy MKP. To my, jako Walne Zgromadzenie mamy decydujący głos.
Raz do roku mamy okazję spotkać się i zadecydować wspólnie o przyszłości Naszego klubu. Jakie postawić sobie cele i jak je wspólnie zrealizować.
7 lutego o godzinie 11.00 - musisz tam być z Nami!
Adam Taraziewicz
Prezes MKP
- Załączniki
-
- pp.jpg (101.95 KiB) Przejrzano 1531 razy
Re: Zaproszenie
minimaniak pisze:Przed rozpoczęciem spotkania należy uiścić kwotę 110 złotych (50 zł. wpisowe + 60 zł. składka), aby móc uczestniczyć z czynnym prawem wyborczym, możliwością zgłaszania postulatów i wniosków, opinii i uwag na temat działalności Naszego klubu.
[/b]
Adam Taraziewicz
Prezes MKP
Adam.
Była jakis czas temu na tym forum dosyc gorąca polemika a'propos funkcjonowania klubu i podzialów na czlonków i nie.
ja osobiscie nie widze powodu aby jechac dosc daleko, zaplacic wpisowe, skladke i usłyszec dokładnie to samo co przeczytałem na tym forum. albo spotykamy sie wszyscy i robimy cos dla mini w polsce, albo niech sie klubowicze spotkają i pogadają.
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
Jesteśmy stowarzyszeniem i obowiązuje nas statut, który określa prawa i obowiązki klubowicza, sympatyka itd. O sprawach klubowych decyduje walne zgromadzenie czyli klubowicze. Taką mamy strukturę, że osoba która nie jest zrzeszona nie może podejmować decyzji.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
bartek pisze:minimaniak pisze:Przed rozpoczęciem spotkania należy uiścić kwotę 110 złotych (50 zł. wpisowe + 60 zł. składka), aby móc uczestniczyć z czynnym prawem wyborczym, możliwością zgłaszania postulatów i wniosków, opinii i uwag na temat działalności Naszego klubu.
[/b]
Adam Taraziewicz
Prezes MKP
Adam.
Była jakis czas temu na tym forum dosyc gorąca polemika a'propos funkcjonowania klubu i podzialów na czlonków i nie.
ja osobiscie nie widze powodu aby jechac dosc daleko, zaplacic wpisowe, skladke i usłyszec dokładnie to samo co przeczytałem na tym forum. albo spotykamy sie wszyscy i robimy cos dla mini w polsce, albo niech sie klubowicze spotkają i pogadają.
1. a jak mamy się spotkać wszyscy? - może napiszesz?
2. jak mamy wszycy robić coś dla mini w polsce?? - po co piszesz slogany bez sensu, po prostu coś zrób
3. to tylko zaproszenie, nikt cie nie zmusza do przyjazdu a zabrzmiało jakbyś się tłumaczył?
4. o jakich podziałach mówisz? bo ja nie widzę zupełnie żadnych, bawimy się na zlotach na apmc i to niezależnie czy ktoś jest w klubie czy nie
5. moim zdaniem przynaleznośc do mkp to wspieranie szeroko rozumianej kultury mini w polsce
6. jednym słowem coś tu głupio na górze napisałeś
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Beny pisze:bartek pisze:minimaniak pisze:Przed rozpoczęciem spotkania należy uiścić kwotę 110 złotych (50 zł. wpisowe + 60 zł. składka), aby móc uczestniczyć z czynnym prawem wyborczym, możliwością zgłaszania postulatów i wniosków, opinii i uwag na temat działalności Naszego klubu.
[/b]
Adam Taraziewicz
Prezes MKP
Adam.
1. a jak mamy się spotkać wszyscy? - może napiszesz?
2. jak mamy wszycy robić coś dla mini w polsce?? - po co piszesz slogany bez sensu, po prostu coś zrób
3. to tylko zaproszenie, nikt cie nie zmusza do przyjazdu a zabrzmiało jakbyś się tłumaczył?
4. o jakich podziałach mówisz? bo ja nie widzę zupełnie żadnych, bawimy się na zlotach na apmc i to niezależnie czy ktoś jest w klubie czy nie
5. moim zdaniem przynaleznośc do mkp to wspieranie szeroko rozumianej kultury mini w polsce
6. jednym słowem coś tu głupio na górze napisałeś
odnioslem sie w lini prostej do tego ze post nie byl do konca skierowany do czlonków klubu
i chyba dla tego mój cytat z postu adama zaczyna sie od słów takich a nie innych.
zadam ci pytanie,..
Czy to jest forum????
jezeli twoja odpowiedz bedzie twierdząca (a tak mi sie wydaje) to moge kuzwa pisac co chce i na jaki temat chce. oczywiscie nikomu nie ubliżając... beny tak juz osobiscie po co za wszelką cene bronisz mkp skoro to so ludzie elokwętni i potrafią pisac?
i ostatnie pytanie....
to ja jako jednostka mam cos zrobic dla Mini w polsce czy organizacja która istnieje juz pare lat i ma przetarte sciezki????
powiem jedno i to od siebie
MKP w polsce robi wszystko dla mini ale tylko na poludniu polski....
powyzej łodzi jest juz za daleko.
skoro tacy jestescie fajni to przeniescie siedzibe do wawy albo poznania a wtedy bede sie zjawial i juz.
dlaczego?
bo bedzie mnie to tez dotyczyc.
po cholere mam jechac na drógi koniec polski aby dowiedziec sie ze kolejny zlot mini w polsce odbedzie sie w górach a nie na mazurach????
dajta spokój
zaproscie siebie nawzajem a nie kierujecie posty do ogółu..
narka
poraz kolejny to samo!!!!
bartek poczytaj forum dokładnie
a ze swojej południowej strony to bardzo Cie przepraszam ze nikt z np. z krakowa nie jezdzi powyżej łodzi i tam nie załatwia jakiś zlotów
ja bym bardzo chciał Ciebie zobaczyć jak coś robisz 500km od swojego miejsca zamieszkania!!!
i przepraszamy za to, że na południu jest więcej chętnych żeby coś zrobić,
nie ujmując oczywiście tym co na północy prężnie działają
a walne jest w warszawie to chyba nie jest drugi koniec polski dla Ciebie
bartek poczytaj forum dokładnie
a ze swojej południowej strony to bardzo Cie przepraszam ze nikt z np. z krakowa nie jezdzi powyżej łodzi i tam nie załatwia jakiś zlotów
ja bym bardzo chciał Ciebie zobaczyć jak coś robisz 500km od swojego miejsca zamieszkania!!!
i przepraszamy za to, że na południu jest więcej chętnych żeby coś zrobić,
nie ujmując oczywiście tym co na północy prężnie działają
a walne jest w warszawie to chyba nie jest drugi koniec polski dla Ciebie
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
bartek pisze:odnioslem sie w lini prostej do tego ze post nie byl do konca skierowany do czlonków klubu
i chyba dla tego mój cytat z postu adama zaczyna sie od słów takich a nie innych.
zadam ci pytanie,..
Czy to jest forum????
jezeli twoja odpowiedz bedzie twierdząca (a tak mi sie wydaje) to moge kuzwa pisac co chce i na jaki temat chce. oczywiscie nikomu nie ubliżając... beny tak juz osobiscie po co za wszelką cene bronisz mkp skoro to so ludzie elokwętni i potrafią pisac?
i ostatnie pytanie....
to ja jako jednostka mam cos zrobic dla Mini w polsce czy organizacja która istnieje juz pare lat i ma przetarte sciezki????
powiem jedno i to od siebie
MKP w polsce robi wszystko dla mini ale tylko na poludniu polski....
powyzej łodzi jest juz za daleko.
skoro tacy jestescie fajni to przeniescie siedzibe do wawy albo poznania a wtedy bede sie zjawial i juz.
dlaczego?
bo bedzie mnie to tez dotyczyc.
po cholere mam jechac na drógi koniec polski aby dowiedziec sie ze kolejny zlot mini w polsce odbedzie sie w górach a nie na mazurach????
dajta spokój
zaproscie siebie nawzajem a nie kierujecie posty do ogółu..
narka
po pierwsze to są to ludzi ewentualnie elokwentni, a nie elokwętni
po drugie skoro nie odczuwasz potrzeby przyjazdu na walne to nie przyjeżdżaj i nie bierz udziału w dyskusji, do której nic nie wnosisz i która w takim wypadku ani trochę nie powinna Cię interesować
forma odezwy do ludu jest... ciekawa i u mnie szeroki uśmiech wywoła, nie zwalniato jednak z obowiązku czytania ze zrozumieniem, a przekaz jest dość jasny:
"jeśli nie jesteś w klubie to może chciałbyś dołączyć, w takim razie przyjedź na walne, pamiętaj o obowiązku opłacenia wpisowego i składki, w przeciwnym wypadku nie będziesz miał prawa czynnego udziału"
tak to jest forum... a nie śmietnik, służy do kreatywnych wypowiedzi, a nie pisania pierdół zwłaszcza w tematach takich jak ten, tytuł podforum wyraźni mówi "Sprawy Organizacyjne"
po czwarte
Gdańsk o ile pamiętam jest na północ od Łodzi i mimo, że zlot w Trójmieście nie byl oficjalnym zlotem MKP, to był pod patronatem klubu i przede wszystkim organizowany był przez klubowiczów, a jak zostało powiedziane w pierwszym poście - MKP tworzą właśnie ludzie...
po piąte
tak się składa, że siedziba jest w Warszawie
zlot również będzie w Warszawie
a walne jest pod Warszawą
(skoro z Torunia do Warszawy masz drogę przez całą Polskę to spójrzj jeszcze raz na mapę, może da się pojechać tak, żeby nie było przez Szczecin)
zresztą raczej przeżyjemy taki poważny brak na walnym
już daję spokój...
Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 21:31 przez Sadam, łącznie zmieniany 1 raz.
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
oj żal mi cie kolego bartku, bo mkp to nie jest instytucja, mkp to ludzie, którzy miszkają w różnych miejscach polski ... i nic na to nie poradzą, jeśli chcesz żeby więcej klubowiczów był na północy, żeby na północy coś się działo to .... działaj chłopie
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a ja dalej przy swoim...czyli second vote for Bartek
P.S.: Jak to jest że ludzie spoza klubu widzą problem a mur beton nie? Beny cały czas swoje że "inni to slogany populistyczne"... a to co Ty mówisz to nie jest to samo tylko po Twojemu??
P.S.2: mi tam, żal niektórych członków MKP a nie bartka i (mnie tym samym)...
P.S.: Jak to jest że ludzie spoza klubu widzą problem a mur beton nie? Beny cały czas swoje że "inni to slogany populistyczne"... a to co Ty mówisz to nie jest to samo tylko po Twojemu??
P.S.2: mi tam, żal niektórych członków MKP a nie bartka i (mnie tym samym)...
ale jeszcze raz mi wytłumaczcie
problem widzicie w tym ze nie ma zlotów tam gdzie wy mieszkacie??
a są tam gdzie ktoś coś zorganizuje??
odpowiesz mi alexander i bartek na pytanie??? bardzo proste pytanie!!
jak widzicie organizacje zlotu np w toruniu?? ja mam przyjechać z krakowa i zorganizować tam wam zlot?? czy, wy macie zorganizować zlot, na który ja przyjade??
problem widzicie w tym ze nie ma zlotów tam gdzie wy mieszkacie??
a są tam gdzie ktoś coś zorganizuje??
odpowiesz mi alexander i bartek na pytanie??? bardzo proste pytanie!!
jak widzicie organizacje zlotu np w toruniu?? ja mam przyjechać z krakowa i zorganizować tam wam zlot?? czy, wy macie zorganizować zlot, na który ja przyjade??
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
czy odpowiedź jak dla mnie możesz nie przyjeżdżać jest wystarczająca?
a czy może jak w zeszłym roku miał być zlot w warszawie i warszawa miała mieć pierwszeństwo i pięknie to "nagle" pare osób zagłosowało za Chrzanowem? czy to było totaly fair play? pewnie parę osób z Warszaffki się nie odezwie ale na spotkaniach regionalnych była o tym rozmowa...tylko znowu komuś odwagi zabraknie, żeby na forum napisać!a palcami nie będę pokazywał!
popieram Maćko i Adama w całej rozciągłości Więc wszyscy nowi i starzy do Nadarzyna! na zasadach ze statutu Mini Klubu Polska...organizacji bądź co bądź skłądającej się z ludzi...więc ani Bartek (wpdaj mini potworkiem ) ani Beny nie przeginajcie na swoją stronę łapiąc drugą osobę za słówka...
a czy może jak w zeszłym roku miał być zlot w warszawie i warszawa miała mieć pierwszeństwo i pięknie to "nagle" pare osób zagłosowało za Chrzanowem? czy to było totaly fair play? pewnie parę osób z Warszaffki się nie odezwie ale na spotkaniach regionalnych była o tym rozmowa...tylko znowu komuś odwagi zabraknie, żeby na forum napisać!a palcami nie będę pokazywał!
popieram Maćko i Adama w całej rozciągłości Więc wszyscy nowi i starzy do Nadarzyna! na zasadach ze statutu Mini Klubu Polska...organizacji bądź co bądź skłądającej się z ludzi...więc ani Bartek (wpdaj mini potworkiem ) ani Beny nie przeginajcie na swoją stronę łapiąc drugą osobę za słówka...
spodziewałem sie, że nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytania
tylko po co ta twoja cała gadka jak w ogole nie zamierzasz merytorycznie rozmawiać lub po prostu coś zrobić
sory za off ale nie potrafię nie odpowiedzieć na takie gadki
tylko po co ta twoja cała gadka jak w ogole nie zamierzasz merytorycznie rozmawiać lub po prostu coś zrobić
sory za off ale nie potrafię nie odpowiedzieć na takie gadki