Aloha - SPI z krakowa odpalił

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

kris

Aloha - SPI z krakowa odpalił

Post autor: kris »

witam
dzieki wszystkim, którzy właczyli sie w porady w sprawie odpalenia miniaka. po próbach(komputer od Piotra, moduł od Lupera, porady techniczne telefoniczne i forumowe od Romka,Monsterka,Tomka, wumianie kopułki) poddałem sie i oddałem do mechanika.pierwszy sie poddał i powiedzial, że nie wie i zebym brał fure - abstarkcja nie elektromechanik. Oddałem do nastepnego warsztatu i tu polecam wszystkim z krakowa i okolic, w bronowicach ul. Na Polach Pan Konik. zgłębił temat i znalazł : przegnił od soli jeden z kabli zasilajacych komputer. także juz jeżdze i sie ciesze.
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto: mini i MINI

Re: Aloha - SPI z krakowa odpalił

Post autor: LUPER »

To bardzo się cieszę że w końcu się udało i widzę że skorzystałeś z mojego polecenia: p.Konika

Do zobaczenia w sobotę
Luper
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
kris

Post autor: kris »

i znowu k....a nie jezdzi.to samo. brak iskry. kreci kreci inic.pojezdzułem 2 dni pojechałem z dzieciakiem na narty, wróciłem, wynosłem bety do domu, wróciłem za 5 min w celu przeparkowania i juz nie ruszył. szlak mnie jasny trafia. jutro znowu jedzie do P.Konika
bartek

Post autor: bartek »

kris pisze: szlak mnie jasny trafia.

spokojnie to mini jest. :twisted:
mi znikają swiatla i to zawsze w nocy.
jak chcesz niezawodne auto to kup audi albo innego niemca :wink:
czarek

Post autor: czarek »

Taaa swiatła znikają w nocy skąd ja to znam , ale zawsze zapasowy przełącznik jest w bagażniku :idea:
ODPOWIEDZ