Znalazłem taki oto sklep:
http://www.strong-flex.eu/index.php?page=shop.browse&category_id=48&option=com_virtuemart&Itemid=1
który oferuje poliuretanowe zamienniki do różnych aut, w tym i Mini Morrisa.
Akurat czeka mnie wymiana tylnej gruszki i zastanawiam się, czy nie spróbować z poliuretanem, bo słyszałem opinie, że jest trwalszy.
Może ktoś z Was używa już takich zamienników i może się wypowiedzieć, czy warto?
Poliuretanowe elementy zawieszenia
Moderator: flapjck1
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Poliuretanowe elementy zawieszenia
Po wrocławiu jeździ jeden miniak z gruszkami z Bikopuru
jeździ już ponad rok i ciągle dziadostwo trzyma się bardzo wysoko, także duży plus...
poza tym monsterk pewnie kilka słów od siebie doda bo też temat przerobił, ale to tyle
bo gruszek od nich nie kupisz bo ich na razie nie robią, w toku przygotowań były elementy które gruszki miały zastąpić (bez metalowych części), ale temat stanął i ciężko powiedzieć czy i kiedy ruszy...
jeździ już ponad rok i ciągle dziadostwo trzyma się bardzo wysoko, także duży plus...
poza tym monsterk pewnie kilka słów od siebie doda bo też temat przerobił, ale to tyle
bo gruszek od nich nie kupisz bo ich na razie nie robią, w toku przygotowań były elementy które gruszki miały zastąpić (bez metalowych części), ale temat stanął i ciężko powiedzieć czy i kiedy ruszy...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas