Otóż auto miało stłuczkę - dostało w lewy przód i policja zabrała dowód. Poprzedni właściciel zrobił remont blacharsko lakierniczy, ale nie dokończył auta i dowodu nie odzyskał. Jestem na etapie odzyskiwania dokumentów - posiadam wszystkie papiery i kwity z policji - auto lada moment będzie nadawało się do jazdy - ale po wypadku zagubiona została tabliczka znamionowa i jest problem

Potrzebuję na wzór oryginalnej tabliczki (oczywiście bez numerów) ale z podanymi wymiarami - tak aby znajomy zakład grawerujący mógł mi zrobić podkładkę. Będę wdzięczny za skan lub linka do strony gdzie mogę zobaczyć jak powinna wyglądać.
Inaczej czeka mnie kilku tygodniowe załatwianie sprawy z rzeczoznawca, następnie rozmowa z miłymi paniami z wydziału komunikacji, później nabijanie numerów na ramę i takie tam ... chciałbym tego uniknąć będę zobowiązany za Pomoc.
P.S. Proszę bez komentarzy w stylu trzeba było zobaczyć jak kupowałeś. To moje pierwsze MINI i nie miałem pojęcia że tabliczka to jedyna identyfikacja - już sam jestem dość zły na siebie