Phantomas - MINI Cooper R50 CZĘSTOCHOWA

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Phantomas

Phantomas - MINI Cooper R50 CZĘSTOCHOWA

Post autor: Phantomas »

Witam.

Od września br. jestem posiadaczem MINI Coopera R50 2001r, 1.6i 115KM, 170k przebiegu. Autko aktualnie staram się doprowadzić do "porządku" :wink:
Gdy tylko go dopracuję wizualnie, wrzucę coś nowego. Zdjęcia własnego autorstwa.

Pozdrawiam serdecznie
Piter
Załączniki
mini2 small.jpg
mini2 small.jpg (420.54 KiB) Przejrzano 1761 razy
mini1 small.jpg
mini1 small.jpg (390.23 KiB) Przejrzano 1762 razy
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 22:07 przez Phantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
matthew90

Re: Phantomas - MINI Cooper R50 CZĘSTOCHOWA

Post autor: matthew90 »

wizualnie ładny lakier jak na ten rocznik :wink: dodałbym czarne pasy na maskę i halogeny no i ew. coś z dachem :smile: ale to tylko moja wizja - miłego użytkowania :smile:
Phantomas

Post autor: Phantomas »

matthew90 pisze:wizualnie ładny lakier jak na ten rocznik :wink: dodałbym czarne pasy na maskę i halogeny no i ew. coś z dachem :smile: ale to tylko moja wizja - miłego użytkowania :smile:

to w takim razie, mamy podobną wizję :D dach do malowania /ew. oklejenia, pasy na maskę i halogeny są właśnie planowane :) Tylko gdzie te halogeny dostać... :shock:

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :mrgreen:
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Post autor: pididi »

Sam otarłem się o żółtego MCSa :mrgreen:
Przerabiałbym go mniej więcej tak - http://www.amviv.com/images/Agro/MINI_black12.JPG
Dla Coopera - spojler tylny, pasy, pomalować dach i pomyśleć nad kontrastowymi, żółtymi asami na dachu - wg mnie są świetne. No i wnętrze grilla na czarno dobrze wygląda...
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

pididi pisze:Sam otarłem się o żółtego MCSa :mrgreen:
Przerabiałbym go mniej więcej tak - http://www.amviv.com/images/Agro/MINI_black12.JPG
Dla Coopera - spojler tylny, pasy, pomalować dach i pomyśleć nad kontrastowymi, żółtymi asami na dachu - wg mnie są świetne. No i wnętrze grilla na czarno dobrze wygląda...

tak samo uważam, tylko bez pasów na dachu...

generalnie Sadam looalike :mrgreen:
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
ODPOWIEDZ