Panie i Panowie
Temat alufelg to temat rzeka Wszędzie poruszane są kwestie rozmiarów felg itp. Ale fajnie by było gdyby każde z Was poleciło jakiegoś dystrybutora alufelg - sprawdzonego i w miarę taniego. Otóż okazuje się, że chęć zakupu (posiadając pieniążki) alufelg np. R16 do R50 wcale prostą operacją nie jest.
Nie interesują mnie gotowe zestawy w ASO. chciałbym wybrać sobie producenta opon i to zrobiłem i chciałbym również móc wybrać felgi... Ale w sklepach internetowych trafiam na 2 góra 3 pozycje dla MINI (przy czym te dostępne są mało ciekawe) Więc pytanie - kto zna jakiś dobry sprawdzony sklep online, lub sklep "real" gdzie będzie wybór alufelg, przystępne ceny i czas oczekiwania na felgi w normie ??
Pozdrawiam serdecznie
Piotrek
Kupujemy alufelgi
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Re: Kupujemy alufelgi
Nie możesz dopasować czegoś z Roty, Drag Wheels, OZ wg. danych w FAQ?
Polecam opony.pl. http://opony.pl/opony_pl/fup.aspx . Oprócz opon mają duży wybór felg. Dosyć dobry konfigurator, samych 16" masz tam chyba z 20 dla tego mini. Aez, dotz, enzo i inne. Chociaż oni tam czasami mają ceny wysokie, więc można wybrać a kupić w innym miejscu. Może podaj jaką gumę wybrałeś to będzie można coś ciekawego dopasować ...
m_lewandowski pisze:Polecam opony.pl. http://opony.pl/opony_pl/fup.aspx . Oprócz opon mają duży wybór felg. Dosyć dobry konfigurator, samych 16" masz tam chyba z 20 dla tego mini. Aez, dotz, enzo i inne. Chociaż oni tam czasami mają ceny wysokie, więc można wybrać a kupić w innym miejscu. Może podaj jaką gumę wybrałeś to będzie można coś ciekawego dopasować ...
hmm wybrałem 205/50 R16 do R50 na zimę (letnie mam 205/45 R17).
Szukam felgi która będzie naprawdę fajnie wyglądała.... tu pididi zaproponował Drag Wheels - i właśnie u nich wpadła mi w oko -> DR-19
:::::strona z felgami::::
- Załączniki
-
- Coś takiego byłoby jak najbardziej OK! Oby tylko pasowało mi do Mini?!
- big_drad19.gbm.xl.jpg (17.16 KiB) Przejrzano 589 razy