Weekend w Krynicy!
Mamy prawdziwą polską jesień. Niebawem złocista i ciepła aura przeistoczy się w biały zimowy krajobraz. Tym samym dla większości naszych Miniaków oznacza to zapadnięcie w sen zimowy.
Zregenerujmy więc siły – zarówno swoje, jak i swoich Miniaków! Proponuję weekend w Krynicy, a konkretnie w Hotelu Prezydent*****. Weekend w takim miejscu (basen, SPA, siłownia, sauny itp.) na pewno odpowiednio nas zrelaksuje, odpoczniemy od pracy i codziennego zgiełku.
Weekend dla MINI maniaków wszelkiego rodzaju kosztuje 534zł./os. w pokoju dwu osobowym. To specjalna cena, którą proponuje nam Hotel Prezydent (tylko dla Miniakowców).
Termin, to do 29 do 31.10.2010
Jaki jest plan?
Spotykamy się w piątek 29.10 w umówionym miejscu, skąd wspólnie udajemy się do Krynicy.
Przyjeżdżamy do Hotelu, gdzie dostajemy welcome drinka i obiadokolację.
Wieczór proponuję zagospodarować w Hotelowym klubie Jack's Place.
W sobotę 30.10 do 10.30 mamy śniadanie, a potem możemy wjechać na Krynicki deptak pod główną pijalnię. Stamtąd proponuję udać się na kilkugodzinną przejażdżkę po okolicach Krynicy „szlakiem architektury łemkowskiej”. Wieczorem kolacja i impreza (w klubie, lub wychodzimy gdzieś „na miasto”).
W niedzielę 31.10 śniadanie i po 12.00 wspólny powrót do domów.
Strona www Hotelu Prezydent
Jest ktoś chętny na wyjazd? Proszę o wpisy na forum.
Pozdrawiam wszystkich,
Wojtek.
MINI wyjazd weekendowy do Krynicy Zdrój
Moderator: flapjck1
- SebaD
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: MINI wyjazd weekendowy do Krynicy Zdrój
Jestem za!
hehe brzmi kuszaco.....
min. ilu osob sie spodziewasz ??
rozumiem ,ze coopery tez sa mile widziane ??
pozdr,
d>
min. ilu osob sie spodziewasz ??
rozumiem ,ze coopery tez sa mile widziane ??
pozdr,
d>
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Hej!
Wszystkie MINI są miłe widziane - klasyki i nowe.
Co do ilości osób, to możliwości są dość spore. Myślę, że jak się zbierze około dziesięciu załóg to będzie super!
Żeby ułatwić zapisy zrobiłem prosty formularz zgłoszeniowy dostępny poniżej. Osoby chętne bardzo proszę o wypełnienie go.
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
Może na miejscu spróbujemy zorganizować sobie jakieś ognicho? Albo do tego czasu znajdzie się jakiś sponsor?
Pozdrawiam,
Wojtek
Wszystkie MINI są miłe widziane - klasyki i nowe.
Co do ilości osób, to możliwości są dość spore. Myślę, że jak się zbierze około dziesięciu załóg to będzie super!
Żeby ułatwić zapisy zrobiłem prosty formularz zgłoszeniowy dostępny poniżej. Osoby chętne bardzo proszę o wypełnienie go.
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
Może na miejscu spróbujemy zorganizować sobie jakieś ognicho? Albo do tego czasu znajdzie się jakiś sponsor?
Pozdrawiam,
Wojtek
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Narazie są dwie załogi zapisane, plus ja. Reszta, Seba? live4adrenaline? Ktoś jeszcze chętny? Fajnie byłoby uzbierać min. 10 załóg.
Całkiem blisko jest stamtąd na słowacje - można podskoczyć na jakieś zakupy
Całkiem blisko jest stamtąd na słowacje - można podskoczyć na jakieś zakupy
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Czy ktoś inny jest jeszcze zainteresowany spotkaniem w Krynicy? Robi się mało czasu, mamy 11 dni do wyjazdu. Kto chętny?