czujnik uderzeniowy podłurznica

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

pelee

czujnik uderzeniowy podłurznica

Post autor: pelee »

Koledzy czy ktos ma pojecie gdzie dokładnie zamontowano sensor na podłurznicy bo w moim nie mam, juz wczesniej ktos leczył "cudo" i nie załozyl. Moze ma ktoś fotki stref zgniotu i kabli podłaczenia np. halogen, termometr itp
pelee

Re: czujnik uderzeniowy podłurznica

koledzy jest jakas szansa na odp???

Wiem ,ze jak bym pytał o nowa naklejke na masce to postów by bylo pewnie ze 100 ale ja nie mam takich problemów wiec moze ktos cos konkretnego ????
Voyth

Post autor: Voyth »

Zamiast tak bezczelnie odpowiadać, może warto wpisać VIN i poszukać samemu, jeśli nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie ? :roll: www.realoem.com
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

a nie miałeś "takiej sprawy w swoim MB" ? ;) bo od tego zaczynasz zwykle wypowiedzi więc może tym razem... nie? facepalm to sprawdź link który bezczelnie podał Ci Voyth :mrgreen:
pelee

jak mam cos konkretnego do powiedzenia i wiem co powiedziec to przytaczam rowniez swoje przypadki. a co boli ????
Phantomas

Post autor: Phantomas »

ja mam dobrą radę :mrgreen: "podłurznica" powinno pisać się "podłużnica" lub "wzdłużnica"... facepalm heheh wygląda na to, że chodziliśmy do innego typu szkoły... :razz:
pelee

ale to nie o tym byla mowa w tym poście wiec zawrzyj, a nabijanie licznika postów beznadziejnymi dogryzkami to widac jest u ciebie powszednie.
Phantomas

Post autor: Phantomas »

pelee pisze:ale to nie o tym byla mowa w tym poście wiec zawrzyj, a nabijanie licznika postów beznadziejnymi dogryzkami to widac jest u ciebie powszednie.

Przepraszam... Rzeczywiście, masz rację. Polska to wolny kraj - możesz być dalej analfabetą i nic mi do tego.
Żeby nie było, że nabijam posty -> musisz wpisać VIN i poszukać samemu www.realoem.com
ODPOWIEDZ