czujnik uderzeniowy podłurznica
czujnik uderzeniowy podłurznica
Koledzy czy ktos ma pojecie gdzie dokładnie zamontowano sensor na podłurznicy bo w moim nie mam, juz wczesniej ktos leczył "cudo" i nie załozyl. Moze ma ktoś fotki stref zgniotu i kabli podłaczenia np. halogen, termometr itp
Re: czujnik uderzeniowy podłurznica
koledzy jest jakas szansa na odp???
Wiem ,ze jak bym pytał o nowa naklejke na masce to postów by bylo pewnie ze 100 ale ja nie mam takich problemów wiec moze ktos cos konkretnego ????
Wiem ,ze jak bym pytał o nowa naklejke na masce to postów by bylo pewnie ze 100 ale ja nie mam takich problemów wiec moze ktos cos konkretnego ????
Zamiast tak bezczelnie odpowiadać, może warto wpisać VIN i poszukać samemu, jeśli nikt nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie ? www.realoem.com
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a nie miałeś "takiej sprawy w swoim MB" ? bo od tego zaczynasz zwykle wypowiedzi więc może tym razem... nie? to sprawdź link który bezczelnie podał Ci Voyth
jak mam cos konkretnego do powiedzenia i wiem co powiedziec to przytaczam rowniez swoje przypadki. a co boli ????
ja mam dobrą radę "podłurznica" powinno pisać się "podłużnica" lub "wzdłużnica"... heheh wygląda na to, że chodziliśmy do innego typu szkoły...
ale to nie o tym byla mowa w tym poście wiec zawrzyj, a nabijanie licznika postów beznadziejnymi dogryzkami to widac jest u ciebie powszednie.
pelee pisze:ale to nie o tym byla mowa w tym poście wiec zawrzyj, a nabijanie licznika postów beznadziejnymi dogryzkami to widac jest u ciebie powszednie.
Przepraszam... Rzeczywiście, masz rację. Polska to wolny kraj - możesz być dalej analfabetą i nic mi do tego.
Żeby nie było, że nabijam posty -> musisz wpisać VIN i poszukać samemu www.realoem.com