PROBLEMY Z FORUM
Moderator: flapjck1
PROBLEMY Z FORUM
Jest wiele awarii związanych z przeniesieniem forum.
Problemy lub niemożliwość zalogowanie z powodu dużej ilości prób logowania
Niemożliwość odzyskania hasła
Niemożliwość rejestracji nowych użytkowników
Niedziałające wiadomości PW
Nie wspominając o tym ze mogła się znaleźć jakaś informacja na starej lokalizacji ze forum będzie przeniesione ...
Problemy lub niemożliwość zalogowanie z powodu dużej ilości prób logowania
Niemożliwość odzyskania hasła
Niemożliwość rejestracji nowych użytkowników
Niedziałające wiadomości PW
Nie wspominając o tym ze mogła się znaleźć jakaś informacja na starej lokalizacji ze forum będzie przeniesione ...
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: PROBLEMY Z FORUM
dokładnie, krótki post by starczył, że będzie się coś działo
dorzucę jeszcze, że kiedyś po kliknięciu na tematy nieprzeczytane przenosiło od razu do nowego postu a teraz tylko otwiera odpowiednią stronę i trzeba szukać...
błędów to mi się nawet czytać nie chce
dorzucę jeszcze, że kiedyś po kliknięciu na tematy nieprzeczytane przenosiło od razu do nowego postu a teraz tylko otwiera odpowiednią stronę i trzeba szukać...
błędów to mi się nawet czytać nie chce
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
i jak kliknę "zapamiętaj" przy logowaniu to i tak mnie wywala zamykając zakładkę. Na innych forach nie ma takiego problemu
"Konto zostało zablokowane z powodu wielokrotnej próby logowania, spróbuj poźniej
Kliknij Tutaj aby spróbować ponownie
Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej"
a zainteresowanie obsługi forum olbrzymie .....
Kliknij Tutaj aby spróbować ponownie
Kliknij Tutaj aby powrócić do Strony Głównej"
a zainteresowanie obsługi forum olbrzymie .....
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
malkontenctwu stop
kazdy robi co moze w wolnym czasie
operacja nie jest moze tak skomplikowana jak przeszczep serca ale tez wymaga troche uwagi
dziekujemy za zlosliwe uwagi i obiecujemy ze zrobimy wszystko tak wolno jak to bedzie mozliwe
operacja nie jest moze tak skomplikowana jak przeszczep serca ale tez wymaga troche uwagi
dziekujemy za zlosliwe uwagi i obiecujemy ze zrobimy wszystko tak wolno jak to bedzie mozliwe
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
flapjck1 pisze:malkontenctwu stop
Rozumiem ze zmiany są konieczne , ale wyjaśnienie kilku spraw użytkownikom nie jest chyba bardziej czasochłonne i napisane "złośliwego posta"
A jesli jest z tym problem proszę wkleić na stronę główną " REORGANIZACJA FORUM POTRWA DO XXXXX ZA KŁOPOTY PRZEPRASZAMY"
Administratorzy , moderatorzy ... klubowicze , nie jesteście na forum sami uszanujcie forumowiczów
Dziękuje
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
zbyszek@ reorganizacja zajmuje sie w wolnym czasie dziesio, ile mu sie z tym zejdzie nie wiem ja ( bo to nie moja brocha ) ani on - bo po prostu tego nie wie
skonczy sie to sie skonczy, u mnie tez wszystko nie dziala jak nalezy, ale nie marudze bo po co?
kazdy robi to spolecznie i wolnym czasie,
skonczy sie to sie skonczy, u mnie tez wszystko nie dziala jak nalezy, ale nie marudze bo po co?
kazdy robi to spolecznie i wolnym czasie,
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Blokowanie kont poprzez nieudane proby logowania pojawialy sie juz wczesniej, bede probowal znalezc ich przyczyne, ale na dzien dzisiejszy nie jest to priorytetem.
problem z wysylaniem maili przy rejestracji i przypominaniu hasla jest rozwiazany. Nie zauwazylem go od razu. W czasie urlopu z powodu braku internetu nie bylo jak tego zauwazyc i poprawic.
PW dzialaly caly czas - nie bylo tylko powiadomienia mailowego. Problem ten rowniez zostal rozwiazany.
problem z wysylaniem maili przy rejestracji i przypominaniu hasla jest rozwiazany. Nie zauwazylem go od razu. W czasie urlopu z powodu braku internetu nie bylo jak tego zauwazyc i poprawic.
PW dzialaly caly czas - nie bylo tylko powiadomienia mailowego. Problem ten rowniez zostal rozwiazany.
przyczyna jest znana od dawna nazywa się phpbb...
Panowie, czy ten "tymczasowy" stan popapranej konfiguracji subdomeny będzie jeszcze długo trwał? bo siara jak nie wiem co... 10 minut wystarczy, żeby to poprawnie skonfigurować.
Panowie, czy ten "tymczasowy" stan popapranej konfiguracji subdomeny będzie jeszcze długo trwał? bo siara jak nie wiem co... 10 minut wystarczy, żeby to poprawnie skonfigurować.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
dziesio pisze:Blokowanie kont poprzez nieudane proby logowania pojawialy sie juz wczesniej, bede probowal znalezc ich przyczyne, ale na dzien dzisiejszy nie jest to priorytetem.
alleluja
podpowiem
jak macie zablokowane to przywracanie hasła pomaga
alleluja?
tzn. że problemy użytkownika są na końcu listy priorytetów?
to co jest na początku listy? forum się w ogóle nie rozwija, używacie przestarzałej technologii, która nie dość, że jest dziurawa, to jeszcze niesamowicie marnotrawi zasoby. Ostatnio zmieniliście hosting na jakiś amatorski i macie problem ze skonfigurowaniem poprawnie nazwy... wszystkie propozycje zmian macie gdzies i zasłaniacie się brakiem czasu? ... Panowie, czegoś tutaj nie rozumiem? Myślałem, że na pasję nigdy czasu nie brak.
tzn. że problemy użytkownika są na końcu listy priorytetów?
to co jest na początku listy? forum się w ogóle nie rozwija, używacie przestarzałej technologii, która nie dość, że jest dziurawa, to jeszcze niesamowicie marnotrawi zasoby. Ostatnio zmieniliście hosting na jakiś amatorski i macie problem ze skonfigurowaniem poprawnie nazwy... wszystkie propozycje zmian macie gdzies i zasłaniacie się brakiem czasu? ... Panowie, czegoś tutaj nie rozumiem? Myślałem, że na pasję nigdy czasu nie brak.
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zanim zaczniesz opowiadac o przestarzalych technologiach i problemach, ktore rozwiazuje sie w 10 min proponuje zainteresowac sie troche i dowiedziec co, jak i dlaczego jest zmieniane.
Twierdzisz, ze hosting amatorski - znasz warunki na jakich jest udostepniany? Nie wydaje mi sie, wiec jesli dziala to po prostu korzystaj.
Co do propozycji zmian to przejalem forum ok miesiac temu - zmiany sa planowane, przejrze watki ich dotyczace, ale wszystko po kolei. Nie twierdze, ze nie ma nic do zmiany, ale na razie jest to co jest.
Co do czasu, to nie odpowiem na ten argument, bo nie przywyklem rozpoczynac bezcelowych dyskusji.
Twierdzisz, ze hosting amatorski - znasz warunki na jakich jest udostepniany? Nie wydaje mi sie, wiec jesli dziala to po prostu korzystaj.
Co do propozycji zmian to przejalem forum ok miesiac temu - zmiany sa planowane, przejrze watki ich dotyczace, ale wszystko po kolei. Nie twierdze, ze nie ma nic do zmiany, ale na razie jest to co jest.
Co do czasu, to nie odpowiem na ten argument, bo nie przywyklem rozpoczynac bezcelowych dyskusji.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
A ja tam jestem zadowolony. Zresztą we wszystkich serwisach i sklepach Mini mówią : "Będzie Pan zadowolony, będzie Pan zadowolony".
I kurna jestem, naprawdę
a Forum to mamy najukochańsze ze wszystkich, i wogóle
I kurna jestem, naprawdę
a Forum to mamy najukochańsze ze wszystkich, i wogóle
Leyland Mini Clubman
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
@Radek
A ty ubiegasz się o tytuł "najmilszego Milusia Forum" czy co? słodzisz ostatnio, ze cukru do herbaty nie trzeba dosypywać
co do problemów to mają to do siebie, że występują a potem mijają. Umówmy się, że wystarcza ono do sprawnego komunikowania się, a to jest najważniejsze.
m.
A ty ubiegasz się o tytuł "najmilszego Milusia Forum" czy co? słodzisz ostatnio, ze cukru do herbaty nie trzeba dosypywać
co do problemów to mają to do siebie, że występują a potem mijają. Umówmy się, że wystarcza ono do sprawnego komunikowania się, a to jest najważniejsze.
m.
maćko