Parowozwnia-link
zastanawiam się od dłuższego czasu nad wypadem do parowozowni w Kościerzynie. Daleko nie jest z trójmiasta, godziny otwarcia od 10 do 18 i jest tam trochę zwiedzania. Przy okazji można zwiedzić też Muzeum Ziemi Kościerskiej termin można ustalić, ale proponuje 30 kwietnia-sobota.
Kościerzyna parowozwnia 30.04
Moderator: flapjck1
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Kościerzyna parowozwnia 30.04
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Re: Kościerzyna parowozwnia 30.04
Co do terminu - http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=7722
Ale generalnie pomysł niegłupi
Ale generalnie pomysł niegłupi
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
kurcze nie zwróciłem uwagi, wesele jak najbardziej warto ogarnąć, to może tydzień później/wcześniej - przed świętami niby, ale ile można kręcić mak...
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Wstępnie mogę się pisać jak będe w 3City
- masta
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Blazej widze na bogato, na wesele sie wybiera;)drszajba pisze:kurcze nie zwróciłem uwagi, wesele jak najbardziej warto ogarnąć, to może tydzień później/wcześniej - przed świętami niby, ale ile można kręcić mak...
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
para młoda jeszcze o tym nie wie , polecam tak samo..ubierzcie garnitury i wmieszamy się w tłum
drszajba pisze:para młoda jeszcze o tym nie wie , polecam tak samo..ubierzcie garnitury i wmieszamy się w tłum
dobry plan!