Indywidualna tablica rejestracyjna
Moderator: flapjck1
Indywidualna tablica rejestracyjna
Witajcie Maniacy! Za kilka dni będę rejestrować mojego miniaka i zastanawiam się nad orginalną tablicą rejestracyjną- ale nic nie przychodzi mi do głowy orginalnego, bo S3 MONIA, wydaje mi się ze jest banalne, co o tym sądzicie??? Proszę doradźcie!!! Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że spotkamy się na jakimś zjeździe:-)))
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Indywidualna tablica rejestracyjna
za tego tysiaka kup lepiej opony dobre chociaz 2
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
no właśnie w tym rzecz ze kupuję z letnimi i zimowymi, oba kpl na alu więc nie trzeba inwestowac. A auto jest w planach na dluzej dlatego sie zastanawiam nad tymi tablicami ale pomyslu brak. Tak w ogóle to nie mogę uwierzyć że je będę mieć - to było moje marzenie!
Monia a nie lepiej mieć normalne? Dla mnie takie S1 MONIA to troche wiocha ale sorry to tylko i wyłącznie moje zdanie. Jak widze tablice S1 MISIU na starej BMW 730 to wiem juź wszystko. Szkoda troche kasy lepiej doinwestowac auto. Za tysia mozna troche miniakowi pomoc zawsze.
Ale jak wspomniałem to tylko moje zdanie wiec no offence.
Wojtek
Ale jak wspomniałem to tylko moje zdanie wiec no offence.
Wojtek
Dziekuję Ci za te słowa, szczerze!!! Też mialam takie mysli ze to wiocha, a nic innego nie przychodzilo mi do głowy. Dzięki i pozdrawiam!