IMM 2007
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: IMM 2007
@Mikołaj, robimy w miniakach drugi bak na wódke w takim razie? I z bagażnika wysuwany na prowadnicach gril z golonką
@ Ulver: chyba akwarelkami
Pozdrawiam serdecznie, Saint
@ Ulver: chyba akwarelkami
Pozdrawiam serdecznie, Saint
Zawodowy Szyderca
A mnie sie podoba pomysl Flapa tylko zamiast flagi dalbym szachownice ...jak na samolocikach ...
Co o tym myslita ??[/fade]
Co o tym myslita ??[/fade]
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
W miejscu gdzie znaczna część miniaków ma emblemat "John Cooper" "Checkmate" tudzież "British open Classic" ? Tak byłoby ciekawiej chyba, bo na oknie , to widzą mi się bardziej flagi.
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
jak na rajdowo to może jeszcze grupa krwi? albo jak już weszliśmy w te tematy to tolerancja alkoholowa mierzona w piwach, albo jeszcze inny ciekawy wskaźnik mamy ponad pół roku żeby coś ustalić
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Już z samej dyskusji wynika, że zainteresowanych osób wyjazdem jest 11 (jedenaście) a gdzie tam ludzie niezaangażowani w dyskusję a wybierający się na IMM 2007? Będzie nas chyba ze 30 załóg!!
Jednak z doświadczenia wiem, że ta liczba nie jest realna. Zakładam optymistycznie 10 (dziesięć) ekip z kraju nad Wisłą.
Pozdrawiam itd...
Jednak z doświadczenia wiem, że ta liczba nie jest realna. Zakładam optymistycznie 10 (dziesięć) ekip z kraju nad Wisłą.
Pozdrawiam itd...
To wszystko się okaże ile aut się uzbiera. ?ycie jak zawsze zweryfikuje nasze zapędy. Ważne jest żeby się zorganizować i żeby się tak przygotować, żeby ludziska nas zapamiętali.
A co do wystroju ...to podobały by mi się jeszcze dwie małe chorągiewki z przodu na błotnikach ...tak jak prezydenci (i nie tylko) w limuzynach mają tylko czy biało czerwone....?? a może by tam białe z żółtą kaczką ??
A co do wystroju ...to podobały by mi się jeszcze dwie małe chorągiewki z przodu na błotnikach ...tak jak prezydenci (i nie tylko) w limuzynach mają tylko czy biało czerwone....?? a może by tam białe z żółtą kaczką ??
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
a na masce w miejscu emblematu umieśćmy żółte gumowe kaczki. ........prawie jak Mercedes:)
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Czy LK budzi strach?
Tak, ale czasem budzi się sam.
Proponuję stracha na wróble na maskach.
Albo Yodę.
Tak, ale czasem budzi się sam.
Proponuję stracha na wróble na maskach.
Albo Yodę.
Proponuję na każde z aut które pojadą nakleić jedną dużą literę, w taki sposób, że jak koło siebie staną utworzyły jeden napis...np POLAND, albo MINI CLUB PL....no takie tam mi sie roją...
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
tylko żeby nie było jak w US, gdzie na jakichś zawodach wojskowych, kilku ludzi z marynarki wojennej miało na plecach litery, co miało sie układac w napis "GO NAVY", ale tak się przetasowali, że wyszło "GAY" . Ku przestrodze
Pozdrawiam, Saint
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
Tylko żeby się nie okazało, że liczba uczestników starczy nam na napis MINI CLU..
HEJOO!!
HEJOO!!
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
No ładnie sie temat rowija chłopaki Ja też się pisze na IMM o ile finanse na to pozwolą bo to dosyć droga impreza niestety Mam wogole plan żeby później skoczyć Miniakiem do Włoch albo Chorwacji prosto na wakacje. Ciężka próba dla MINI.
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
o Włochach w miniaku też myślałem, w tym roku 1700km po Polsce i dał rade, także może sie szarpnę, ale do wakacji dłużo czasu jeszcze
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Witam
Sprawdzałem prom ze Swinoujścia do Dani,chyba odpada,
w tym roku w lipcu samochod + 2 osoby = 2080 DKK (cena w dwie strony)
samochod + max. 5 osob = 2180 DKK (cena w dwie strony) bez kabiny .Czas rejsu 9-11 godzin.cenników na 2007 jeszcze nie mają.
Prom z Putgarden 56 euro w jedną stronę.
Pozdrawiam
Jerzy
Sprawdzałem prom ze Swinoujścia do Dani,chyba odpada,
w tym roku w lipcu samochod + 2 osoby = 2080 DKK (cena w dwie strony)
samochod + max. 5 osob = 2180 DKK (cena w dwie strony) bez kabiny .Czas rejsu 9-11 godzin.cenników na 2007 jeszcze nie mają.
Prom z Putgarden 56 euro w jedną stronę.
Pozdrawiam
Jerzy
A tak przy okzaji: na stronie MKP w kalendarium data IMM 2007 to czerwiec.
Znaczy, to jakiś inny zlot jest, czy zamierzacie imprezować przez cały poprzedzający miesiąc
Znaczy, to jakiś inny zlot jest, czy zamierzacie imprezować przez cały poprzedzający miesiąc