Super sprawa na lato i chyba trzyma klimat co myślicie? Nie ukrywam, że poważnie myślę o tym wynalazku na nasze piękne polskie gorące lato

Moderator: flapjck1
Jeżeli mnie miałeś na myśli to powiem, że nie zauważyłem wiekszego zużycia paliwa w stosunku do jazdy z zakrytym dachemWitek pisze:I wzrost spalania razy dwa
raczej czoło potrafi się deko spalić...Arti pisze:Tylko trzeba miec jakaś czapke bo ostatnio jak było słonecznie i robiliśmy sobie trase 100km to facjate sobie opalilem na czerwono
Miałem na myśli tą ruręArti pisze:Jeżeli mnie miałeś na myśli to powiem, że nie zauważyłem wiekszego zużycia paliwa w stosunku do jazdy z zakrytym dachemWitek pisze:I wzrost spalania razy dwa
No dokładnie, o tym samym pomyślałem:P Można zamówić i podjechać gdzieś żeby wstawili_michal_ pisze:na ebayu od czasu do czasu pokazują sie zestawy klimy wyciągnięte z japonskiego mini - cena to zwykle kilkaset funtów
Klima i ciche wnętrze o czym piszesz w innym wątku to bariery raczej nie osiągalne w przeciętnym klasyku mini ( który wymaga sporo inwestycji w innych obszarach ( blacha, mechanika , zawieszenie). Sumując koszty, taniej bedzie chyba kupno drugiego innego auta które te zalety ( klima i ciche wnętrze) juz posiadatwarzowiec pisze:Chociaż z drugiej strony trochę drogo wyjdzie.