Spotkanie Katowice

Moderator: flapjck1

RockSteady

Re: Spotkanie Katowice

Post autor: RockSteady »

To ja się też na pewno zjawię.
Awatar użytkownika
Wojtello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Wojtello »

No kurcze nie wyobrazam sobie zeby i nas tam mialo zabraknac:) calkiem mile "zębowe" grono sie szykuje :D
Mam nadzieje ze wszyscy przywioza zdjecia co?? Ja wezme laptopa zeby je zgrac i mozna bedzie zrobic potem taka zbiorcza plytke. Moze sie uda jeszcze zalatwic rzutnik? Jak ktos ma mozliwosc to niech bierze!!
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

a ci nowi jak to jest z nimi? mam na mysli tych, ktorzy maja nowe mini i w zadnym zlocie jeszcze udzialu nie brali... czy mozna ich rodziewiczyc czy raczej niech sobie robia swoje zloty bmw?
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Saint »

Przepraszam bardzo, zazwyczaj w mniejszości sa Ci niezmotoryzowani/ nieposiadaczeMinitudzieżMINI (to nie błąd, ale celowy zabieg artystyczny) . Więc zapraszamy, zapraszamy :) A tak a propo's , czyj czarny ONE parkuje na Joselewicza? Zaciekawił mnie klasyczny angielski akcent na klapie bagażnika :)

Pozdrawiam i do zobaczenia, Saint
Zawodowy Szyderca
kometa

Post autor: kometa »

Mini student z Krakowa też się pisze, po ostatnim zlocie chęci są wielkie, tylko czasu brakuje (urwanie głowy), pieniędzy trochę też po ostatniej przymusowej wizycie u doktora. Ale postaram się zawitać do stolicy Śląska.

?ukasz
Awatar użytkownika
LUPER
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto: mini i MINI

Post autor: LUPER »

Witam

Informacja dla wyjeżdżających z Krakowa:

Spotykamy się w Niedziele o 17-17:15 na stacji ORLEN zaraz za bramkami na autostradzie

Pozdrawiam Marcin
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

Witam, witam no i zajechałem moim „dziadkiem” do Krakowa – jutro do Katowic :wink: . Oczywiście nie bez problemów :cry: (pewnie dlatego iż niektórzy – niektóre tak mi życzyły :? )
Wyjechałem z Wrocka o 13.40, Katowice BP – 15.30 chwila przerwy i dalej, bramki … no i zgasł. Przymusowa przerwa 12 km przed II bramkami – pewnie Małopolska źle mu służy, po tzw. telefonie do przyjaciela i nietypowej interwencji Policji odpalił i odjechałem w ciemną dal. Kraków 17.10. Myślę że jutro do Katowic dojedzie bez problemów.:?: :wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

No i po spotkaniu

Na wstępie chciałby podziękować Kociołowi za wspaniałą organizację, przepiękne przyjęcie, udostępnienie tej wspaniałej knajpki … Wam wszystkim za tak liczne przybycie oraz za wspaniałe życzenia jak i prezenty. :D
Co do Krakowiaków – żaden ale to żaden nie przybył MINIakiem :!: :!: :!:
W porównaniu do Wrocławiaków którzy przybyli w 100 % MINIakami - JAKO JEDYNI :!:
Podziękowania dla Mikołaja za eskortę :wink:

Ps
Ja i mój trochę starszy MINI dojechaliśmy o własnych siłach
:wink:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

Jak zawsze wszystko super:)
Szkoda tylko ze jeden wieczór, można by tak jakąś 2 dniowa imprezke zrobić kiedyś zeby nie trzeba było samochodem wracać tego samego dnia
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie!
Rzeczywiście atmosfera i towarzystwo były przednie, trochę mało miejsca do siedzenia ale nie było to akurat najważniejsze. Ważne, że wszyscy spędzili ten czas w "swoim towarzystwie" i się dobrze bawili- z mojej strony możemy takie spotkania organizować cyklicznie co miesiąc lub dwa.
HEJOO!! Marek
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

kocioł pisze:z mojej strony możemy takie spotkania organizować cyklicznie co miesiąc lub dwa.
HEJOO!! Marek

Jo jestem za, tylko mój MINI coś nie tak - może Moplikiem :mrgreen:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
Gość

Post autor: Gość »

Potwierdzam...........całkiem sympatyczna i miła atmosferka.ALe może by tak dla odmiany coś w Krakowie zrobić i wysłać jakieś wieści na śląsk cobyśmy zdążyli przyjechać,a nie tylko poczytać na forum jak fajnie było :wink:

pozdrawiam,
Kinga
Awatar użytkownika
Sadam
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Sadam »

a może we Wrocławiu? powinniscie przetestować najdłuższy odcinek autostrady w Polsce, zwłaszcza że ta niy autostrada Kraków - Katowice to jest hmmm - nierówna! :D

A spotkanko bardzo sympatyczne, nie będę powtarzał za wszystkimi jeszcze raz wszystkiego:)

P.S.
jak nie chcecie się do Wrocławia wybrać, to może chociaż zrzutka na benzyne dla nas :mrgreen:
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas :(
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Sadam pisze:a może we Wrocławiu? powinniscie przetestować najdłuższy odcinek autostrady w Polsce,

póki jest darmowy :mrgreen:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
IVO

no to się wtrybię

Post autor: IVO »

Gratuluję udanej imprezy :!:
Panie Adamie nie odpisał mi Pan na moje pw w sprawie konsultacji. Czy jest to możliwe w miarę bliskiej przyszłości :?:
pzdr
ODPOWIEDZ