Spotkanie Katowice
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Spotkanie Katowice
No kurcze nie wyobrazam sobie zeby i nas tam mialo zabraknac:) calkiem mile "zębowe" grono sie szykuje
Mam nadzieje ze wszyscy przywioza zdjecia co?? Ja wezme laptopa zeby je zgrac i mozna bedzie zrobic potem taka zbiorcza plytke. Moze sie uda jeszcze zalatwic rzutnik? Jak ktos ma mozliwosc to niech bierze!!
Mam nadzieje ze wszyscy przywioza zdjecia co?? Ja wezme laptopa zeby je zgrac i mozna bedzie zrobic potem taka zbiorcza plytke. Moze sie uda jeszcze zalatwic rzutnik? Jak ktos ma mozliwosc to niech bierze!!
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a ci nowi jak to jest z nimi? mam na mysli tych, ktorzy maja nowe mini i w zadnym zlocie jeszcze udzialu nie brali... czy mozna ich rodziewiczyc czy raczej niech sobie robia swoje zloty bmw?
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Przepraszam bardzo, zazwyczaj w mniejszości sa Ci niezmotoryzowani/ nieposiadaczeMinitudzieżMINI (to nie błąd, ale celowy zabieg artystyczny) . Więc zapraszamy, zapraszamy A tak a propo's , czyj czarny ONE parkuje na Joselewicza? Zaciekawił mnie klasyczny angielski akcent na klapie bagażnika
Pozdrawiam i do zobaczenia, Saint
Pozdrawiam i do zobaczenia, Saint
Zawodowy Szyderca
Mini student z Krakowa też się pisze, po ostatnim zlocie chęci są wielkie, tylko czasu brakuje (urwanie głowy), pieniędzy trochę też po ostatniej przymusowej wizycie u doktora. Ale postaram się zawitać do stolicy Śląska.
?ukasz
?ukasz
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Witam
Informacja dla wyjeżdżających z Krakowa:
Spotykamy się w Niedziele o 17-17:15 na stacji ORLEN zaraz za bramkami na autostradzie
Pozdrawiam Marcin
Informacja dla wyjeżdżających z Krakowa:
Spotykamy się w Niedziele o 17-17:15 na stacji ORLEN zaraz za bramkami na autostradzie
Pozdrawiam Marcin
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Witam, witam no i zajechałem moim „dziadkiem” do Krakowa – jutro do Katowic . Oczywiście nie bez problemów (pewnie dlatego iż niektórzy – niektóre tak mi życzyły )
Wyjechałem z Wrocka o 13.40, Katowice BP – 15.30 chwila przerwy i dalej, bramki … no i zgasł. Przymusowa przerwa 12 km przed II bramkami – pewnie Małopolska źle mu służy, po tzw. telefonie do przyjaciela i nietypowej interwencji Policji odpalił i odjechałem w ciemną dal. Kraków 17.10. Myślę że jutro do Katowic dojedzie bez problemów.
Wyjechałem z Wrocka o 13.40, Katowice BP – 15.30 chwila przerwy i dalej, bramki … no i zgasł. Przymusowa przerwa 12 km przed II bramkami – pewnie Małopolska źle mu służy, po tzw. telefonie do przyjaciela i nietypowej interwencji Policji odpalił i odjechałem w ciemną dal. Kraków 17.10. Myślę że jutro do Katowic dojedzie bez problemów.
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
No i po spotkaniu
Na wstępie chciałby podziękować Kociołowi za wspaniałą organizację, przepiękne przyjęcie, udostępnienie tej wspaniałej knajpki … Wam wszystkim za tak liczne przybycie oraz za wspaniałe życzenia jak i prezenty.
Co do Krakowiaków – żaden ale to żaden nie przybył MINIakiem
W porównaniu do Wrocławiaków którzy przybyli w 100 % MINIakami - JAKO JEDYNI
Podziękowania dla Mikołaja za eskortę
Ps
Ja i mój trochę starszy MINI dojechaliśmy o własnych siłach
Co do Krakowiaków – żaden ale to żaden nie przybył MINIakiem
W porównaniu do Wrocławiaków którzy przybyli w 100 % MINIakami - JAKO JEDYNI
Podziękowania dla Mikołaja za eskortę
Ps
Ja i mój trochę starszy MINI dojechaliśmy o własnych siłach
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
Jak zawsze wszystko super:)
Szkoda tylko ze jeden wieczór, można by tak jakąś 2 dniowa imprezke zrobić kiedyś zeby nie trzeba było samochodem wracać tego samego dnia
Szkoda tylko ze jeden wieczór, można by tak jakąś 2 dniowa imprezke zrobić kiedyś zeby nie trzeba było samochodem wracać tego samego dnia
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie!
Rzeczywiście atmosfera i towarzystwo były przednie, trochę mało miejsca do siedzenia ale nie było to akurat najważniejsze. Ważne, że wszyscy spędzili ten czas w "swoim towarzystwie" i się dobrze bawili- z mojej strony możemy takie spotkania organizować cyklicznie co miesiąc lub dwa.
HEJOO!! Marek
Rzeczywiście atmosfera i towarzystwo były przednie, trochę mało miejsca do siedzenia ale nie było to akurat najważniejsze. Ważne, że wszyscy spędzili ten czas w "swoim towarzystwie" i się dobrze bawili- z mojej strony możemy takie spotkania organizować cyklicznie co miesiąc lub dwa.
HEJOO!! Marek
- minimaniak
- Klubowicz
- Kontakt:
kocioł pisze:z mojej strony możemy takie spotkania organizować cyklicznie co miesiąc lub dwa.
HEJOO!! Marek
Jo jestem za, tylko mój MINI coś nie tak - może Moplikiem
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
Potwierdzam...........całkiem sympatyczna i miła atmosferka.ALe może by tak dla odmiany coś w Krakowie zrobić i wysłać jakieś wieści na śląsk cobyśmy zdążyli przyjechać,a nie tylko poczytać na forum jak fajnie było
pozdrawiam,
Kinga
pozdrawiam,
Kinga
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a może we Wrocławiu? powinniscie przetestować najdłuższy odcinek autostrady w Polsce, zwłaszcza że ta niy autostrada Kraków - Katowice to jest hmmm - nierówna!
A spotkanko bardzo sympatyczne, nie będę powtarzał za wszystkimi jeszcze raz wszystkiego:)
P.S.
jak nie chcecie się do Wrocławia wybrać, to może chociaż zrzutka na benzyne dla nas
A spotkanko bardzo sympatyczne, nie będę powtarzał za wszystkimi jeszcze raz wszystkiego:)
P.S.
jak nie chcecie się do Wrocławia wybrać, to może chociaż zrzutka na benzyne dla nas
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- minimaniak
- Klubowicz
- Kontakt:
Sadam pisze:a może we Wrocławiu? powinniscie przetestować najdłuższy odcinek autostrady w Polsce,
póki jest darmowy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
no to się wtrybię
Gratuluję udanej imprezy
Panie Adamie nie odpisał mi Pan na moje pw w sprawie konsultacji. Czy jest to możliwe w miarę bliskiej przyszłości
pzdr
Panie Adamie nie odpisał mi Pan na moje pw w sprawie konsultacji. Czy jest to możliwe w miarę bliskiej przyszłości
pzdr