TEMPOMAT
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: TEMPOMAT
Próbowałem coś pogrzebać w necie i przeszukać katalog BMW ale nic nie znalazłem na czym można by było się skupić... 

Jeżeli nie działa Ci tempomat to sprawdz w pierwszej kolejnosci czujnik polozenia sprzegla. Jak jest wadliwy, wysyla informacje do komputera pokladowego, ze wcisniete jest sprzeglo (mimo ze nie jest), a taki sygnal 'resetuje' tempomat.
na 99% to to
na 99% to to
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
masz na swojej klawiaturze te cholerne przecinki, kropki czy też inne znaki przestankowe? może jakiś pytajnik?
do diaska, ogarnij to swoje pisanie, bo oczy bolą jak to widzę!
a wracając do meritum, wsadz glowe pod deske i poszukaj czujnika uruchamianego polozeniem pedalu sprzegla - będzie się opieral po prostu o dzwignie, czasami widać jak na dloni ze jest walnięty, bo naciskasz pedal a bolec z niego ( czujnika ) nie wylazi
do diaska, ogarnij to swoje pisanie, bo oczy bolą jak to widzę!
a wracając do meritum, wsadz glowe pod deske i poszukaj czujnika uruchamianego polozeniem pedalu sprzegla - będzie się opieral po prostu o dzwignie, czasami widać jak na dloni ze jest walnięty, bo naciskasz pedal a bolec z niego ( czujnika ) nie wylazi
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
tak wyglada kierownica i taka kontrolka sie zapala od tempomatu jak odpalam auto
- Załączniki
-
- zdjecie 1.JPG (74.94 KiB) Przejrzano 497 razy
to sa przyciski od tempomatu chyba co ? widzisz kontrolka sie zapala ja odpalam a ie dziala tempomat jezeli by auto nie mialo tempomatu czy kontrolka by byla i czy by sie zapalala wogole?