czujnik kata skretu
Re: czujnik kata skretu
Ja mam mini Cooper s 2003 r53 i pala mi się te dwie kontrolki czyli co stacyjka na pozycje dwa przyczymac ten po ręcznym pare sekund przejechać się kawałek wyłączyć i odpalić znowu i powinny zgadnąć bo nie sadze ze uszkodził mi się czujnik kata skrętu bo zapaliły mi się te kontrolki jak od elektryka wyjechałem a było kochały czas i teraz dsc nie idzie wyłączyć nic
Ja mam mini Cooper s 2003 r53 i pala mi się te dwie kontrolki czyli co stacyjka na pozycje dwa przyczymac ten po ręcznym pare sekund przejechać się kawałek wyłączyć i odpalić znowu i powinny zgadnąć bo nie sadze ze uszkodził mi się czujnik kata skrętu bo zapaliły mi się te kontrolki jak od elektryka wyjechałem a było kochały czas i teraz dsc nie idzie wyłączyć nic
mam pytanko czy to jest czujnik kata skretu kolo tego krzyzaka sorki za foto malo go widac
- Załączniki
-
- zdjecie.JPG (112.27 KiB) Przejrzano 567 razy
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
tak, dobrze kminisz
na przyszlosc jak szukasz jakiejś części posilkuj się katalogiem, będzie ci latwiej
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=30
na przyszlosc jak szukasz jakiejś części posilkuj się katalogiem, będzie ci latwiej
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=30
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ale to jest gora kolumny kierownicy zdjecie robilem od podlogi do gory czyli to co jest ?
po ponoc jest na dole
po ponoc jest na dole
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
dobre zdjecie dobrej części
wszystko się zgadza!
wszystko się zgadza!
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Czyli żeby się dostać do tego okrecam kierownice i cos jeszcze i zdemontuje to
Czyli żeby się dostać do tego okrecam kierownice i cos jeszcze i zdemontuje to