OrangeSupercharger MPI
Moderator: flapjck1
Re: OrangeSupercharger MPI
zarejestrowała to jakaś kamerka?
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Nie! Nawet uczestnicy tego nie widzieli dokładnie bo to daleko od Depot było.
wolnossący 1,3 112KM/6700 , 138Nm/5197
szkoda bo musiało to naprawdę "efektownie" wyglądaćse7ven pisze:Nie! Nawet uczestnicy tego nie widzieli dokładnie bo to daleko od Depot było.
szczęście w nieszczęściu, że Monsterek wyszedł cało
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
ponoć w Biedronce są teraz rejestratory jazdy po 70 zł ... chyba warto kupić , ja chyba kupię ...se7ven pisze:...tego nie widzieli dokładnie...
-
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 1.3 91r.
tak - w Biedronce są po 70zł / ale lepszę HD są w Media Markt (Manta) ok 120zł a jeszcze lepsze TOMTOM ok 400złGibki Staruszek pisze:ponoć w Biedronce są teraz rejestratory jazdy po 70 zł ... chyba warto kupić , ja chyba kupię ...se7ven pisze:...tego nie widzieli dokładnie...
Ja mam Manty - i dziś mnie uratowało nagranie z kolizji.
MIanowicie - samochód jadący z przeciwka zjechał na mój pas i spotkały się lusterka - oczywiście po zdarzeniu "sprawca" wykrzyczał co ja odpierdzielam że to moja wina.
A ja na to że to zweryfikuje Policja oraz moja kamera która nagrała zdarzenie - będąc pewnym swojego puściłem Panu nagranie i było po sprawie... w następstwie Policja odwołana i spisane oświadczenie z winą krzykliwego Pana. Gdybym nie miał kamery, a przyjechałaby Policja to wina byłaby obustronna... prawdopodobnie oboje mandat i naprawa na własny koszt. - nie mając AC w takiej sytuacji może być problem i duży wydatek.
Tak więc - mimo wszystko zawsze lepiej mieć rejestrator a szczególnie na TOR - fajna pamiątka:)
POLECAM KAŻDEMU !!!
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 19:00 przez morisek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Rafał
(0) 512-176-228
Rafał
(0) 512-176-228
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
@monsterk - jest foto
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow