Pomoc z ustawieniem zapłonu
Moderator: flapjck1
Re: Pomoc z ustawieniem zapłonu
można w innym formacie bo nie moge tego otworzyć.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Moze teraz zadziała
- Załączniki
-
- bez nazwy.tif (39.23 KiB) Przejrzano 630 razy
-
- bez nazwy 2.tif (34.47 KiB) Przejrzano 630 razy
Back on the road...
Dziękuje bardzo za pomoc okazało sie źle włożyłem wałek napędu aparatu zapłonowego. Ale z waszą pomocą mini zagadał:) jeszcze nie chodzi jak powinien ale myśle że przez to że musi się"przepalić" (stał nie odpalany prze ok 4 lata). Korzystając z okazji nie tworzenia kolejnego tematu chciał bym sie zapytać co sądzidzie o "płukaniu silnika" znajomy zaproponował mi wylanie starego oleju wlanie "żadkiego" 0w20 i dodanie środka do płukania silników firmy "moje auto". I chciał bym sie upewnić co do wymiany gruszek wycztałem z forum że ktoś mierzył odległość od osi koła do nadkola w moim przypadku (felgi 10) z tyłu jest 34cm z przodu 30cm. Polecono mi gruszkę wzmocnione Minispares żółte. Pozdrawiam
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nie wlewaj zadnego rzadkiego oleju, rozgrzej normalnie ten olej który masz, spuść go, wymien filtr oleju i zalej silnik olejem 20w50 ( tylko nie orlenowskie lubro!!!!!! )
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ok to jeden problem już zgłowy:) A co myślisz o gruszkach?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
gruchy tzw. competition sa OK
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
uff nawet nie wiesz jak sie cieszę że nie musze tego wymieniać Dziękuje za wszystie informacje i będę pisać wiecej jeśli czegoś nie będę wiedział. Pozdrawiam