kiedy wymienic płyn ham...
kiedy wymienic płyn ham...
wybija mi wymiana płynu ale to jakas paranoja w zadnym aucie nie wymienialem plynu!!! czy ktos wymienia ??? bo to takie wyciaganie kasy na sile od kierowcow myle sie???
Re: kiedy wymienic płyn ham...
dzięki bardzo witek ale jechac z tym do salonu czy chłopaki z warsztatu mogą mi go wynienic???? mam nadzieje ze nie bedzie potem problemów z gwarancja aa ajak potem zrobic reset kompa po wymienianie??
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
plyn mozesz wymienic w jakimkolwiek warsztacie nic nie powinni zepsuc, zreszta ASO najpewniej tylko skasuje kontrolke i plyn zostawi stary
co do kasowania przypomnienia to pogrzeb w tym forum z usa ktore bylo podane w watku o wymianie oleju pewnie na tej samej zasadzie sie to odbywa
co do kasowania przypomnienia to pogrzeb w tym forum z usa ktore bylo podane w watku o wymianie oleju pewnie na tej samej zasadzie sie to odbywa
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
tez tak mysle pewnie pójde do chłopaków z warsztatu zrobiom mi to za piwko
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pawcio - masz jakichs sprawdzonych chlopakow, bo nie chce trafic na partaczy
rabią mi wszystkie auta ale z miniakiem się troche boję do nich pojechac w sumie na bmkach się znają i wszystko co dotad robili przy innych autach jest oki tyle ze oni sa z gliwic a w krakowie nikogo nieznam w Kraku to rok temu na parkingu u arba w przegorzałach zmienialismy zkolegą 4 koła na zimówki w mini