Przyjemny zapach we wnętrzu
Moderator: flapjck1
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
zapach
Szczególnie jak będzie to zapach GULFa
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI '95
- Kontakt:
Re: Przyjemny zapach we wnętrzu
U mnie kawa już 4 dni stoi i 0 poprawy :/ dalej czuć taką "bibliotekę publiczną"
Standout Design Studio // Web design // Graphic design // E-commerce
Ja tam wszędzie jadę na Wunderbaumach.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
mum666 pisze:U mnie kawa już 4 dni stoi i 0 poprawy :/ dalej czuć taką "bibliotekę publiczną"
daj kolejna porcje, ale podstawa w klasyku to jest po prostu wysuszenie wnetrza, a to moze byc trudne
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Przy okazji przestrzegam przed kontaktem z plastykami i lakierem zapachów typu "choinka".
Niemile doświadczyłem jak spadła mi z lusterka wstecznego i wyżarła kawałek górnego parapetu.
Niemile doświadczyłem jak spadła mi z lusterka wstecznego i wyżarła kawałek górnego parapetu.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
wyżarła??? to naprawdę była typowa choinka???
aż się wierzyć nie chce...rozumiem plastiki...może odbarwić...ale wyżreć
bardzo dziwna sprawa...chyba że leżała całą zimę na lakierze
aż się wierzyć nie chce...rozumiem plastiki...może odbarwić...ale wyżreć
bardzo dziwna sprawa...chyba że leżała całą zimę na lakierze
Leyland Mini Clubman
Nie do końca choinka ale tego typu tekturka w kształcie autka nasączona pachnidłem i zapakowana w folię. Otworzyłem tylko róg i położyłem na plastykowym podszybiu Hondy.
Właśnie ten rożek przez 1 dzień wyżarł plamkę o śr. ok. 1 cm. Na opakowaniu było ostrzeżenie
ale nie zauważyłem. Dodam,że ten "suwenir" otrzymałem w autoryzowanej stacji obsługi Hondy.
Właśnie ten rożek przez 1 dzień wyżarł plamkę o śr. ok. 1 cm. Na opakowaniu było ostrzeżenie
ale nie zauważyłem. Dodam,że ten "suwenir" otrzymałem w autoryzowanej stacji obsługi Hondy.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, 09:35 przez kamal1, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajtwarzowiec pisze:Według mnie ozonowanie wnętrza wozu to najlepszy sposób na odświeżenie i przyjemny zapach. U mnie się sprawdziło i w taki sposób pozbyłem się zapachu fajek po byłym właścicielu. Koszt nie za duży, więc można sobie pozwolić. Co do kawy to nie próbowałem powiem szczerze.
Mógłbyś cos więcej o tym ozonowaniu powiedzieć? pojęcia nie mam co to a moja znajoma kupiła właśnie toyotkę zasmrodzoną papierochami i już próbowaliśmy kilku rzeczy. Kawa o której piszecie na pewno zostanie wykorzystana. ale jestem ciekaw tego procesu i kosztów także....
Ozonowanie to największa ściema ale ok.
Co do zapachów, temat rzeka, dobrym patentem jest popsikanie filtra kabinowego ulubionym perfumem .
Co do nieprzyjemnych zapachów, jest masa neutralizatorów, np. Sonax ma w ofercie taki produkt, nie pamiętam już dokładnie nazwy. I ostatnio widziałem coś na allegro - mała buteleczka, podobno bardzo wydajna, korzystają z tego różne hotele..
Pzdr.
Co do zapachów, temat rzeka, dobrym patentem jest popsikanie filtra kabinowego ulubionym perfumem .
Co do nieprzyjemnych zapachów, jest masa neutralizatorów, np. Sonax ma w ofercie taki produkt, nie pamiętam już dokładnie nazwy. I ostatnio widziałem coś na allegro - mała buteleczka, podobno bardzo wydajna, korzystają z tego różne hotele..
Pzdr.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2013, 11:56 przez eXiDe, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajne zapachy oni maja:
http://areon.pl/
Polecam Areon Sport Lux Gold, mozna kupic jako choinke, perfumy z listkiem do psikania albo do nawiewu wersje. A tak maja sporo tego wszystkiego
http://areon.pl/
Polecam Areon Sport Lux Gold, mozna kupic jako choinke, perfumy z listkiem do psikania albo do nawiewu wersje. A tak maja sporo tego wszystkiego
-
- Nowy
- Posiadane auto: R56
- Kontakt:
To ja miałam gorzej ... mianowicie "choinka" przylgnęła do pilota odtwarzacza CD i zmiękczyła plastikową obudowę. Dokładnie nadtrawiła ją na żelowatą substancję. SZOKkamal1 pisze:Nie do końca choinka ale tego typu tekturka w kształcie autka nasączona pachnidłem i zapakowana w folię. Otworzyłem tylko róg i położyłem na plastykowym podszybiu Hondy.
Dynamicznej jazdy życzy Miłka
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Powiem Wam, że testowałem choinki i o dziwo żadna mnie nie zachwycała..ale pewnego razu znalazłem wkład do choinki i nasączyłem nim nią. Wtedy zapach był genialny.
Na co dzień pracuję w wypożyczalni samochodów w Gdańsku: http://www.ekarent.pl
Polecam zapachy Dobre są (ale nie tanie) zapachy yankee candle. Z ameryki - może dlatego.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
polecam zapachy w buteleczkach