Witam wszystkich,
może ktoś rozwiązał już przede mną ten problem (może to nie problem, ale zawsze kłopot) - jakie są wymiary deski do miniaka MK II z 1992r.
Mam w samochodzie trzy zegary w plastikowej obudowie (już zdemontowana) - trzy różne wymiary desek rozdzielczych i żadna nie "pasuje" w 100% do samochodu - wiem testowałem na modelach kartonowych
i jeszcze jedno jak zamontować te boczne wloty powietrza (czy się da) tak aby były na zewnątrz deski - ładnie się z nią komponowały, a nie były w niej ukryte.
dzięki za info
MINI 92 i deska rozdzielcza
Moderator: flapjck1
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
MINI 92 i deska rozdzielcza
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 15:07 przez icemac, łącznie zmieniany 1 raz.
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: MINI 92 i deska rozdzielcza
Witam.
A może zrób w drugą strone? Wydnij model z kartonu a potem przeniesiesz na drewno i wytniesz- wtedy dobierzesz sobie i odpowiedni kształt, i grubość i mocowania elementów deski- zegary, wyloty powietrza, zegary dodatkowe, schowek czy co tam chcesz jeszcze innego.
Pozdrawiam, Saint
A może zrób w drugą strone? Wydnij model z kartonu a potem przeniesiesz na drewno i wytniesz- wtedy dobierzesz sobie i odpowiedni kształt, i grubość i mocowania elementów deski- zegary, wyloty powietrza, zegary dodatkowe, schowek czy co tam chcesz jeszcze innego.
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Saint pisze:Witam.
Pozdrawiam, Saint
właśnie wycinam z kartonu i przykładam do samochodu i zawsze się rozjeżdża. Dopiero później będę wycinał z deski - jak za kartonu będzie pasować
Wytnij szablon ze sztywnej tektury (kilka warstw sklejonych ze sobą), to na pewno się nie rozjedzie.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
beamish pisze:Wytnij szablon ze sztywnej tektury (kilka warstw sklejonych ze sobą), to na pewno się nie rozjedzie.
kumam, ale JAKIE MAJ? BY? WYMIARY DESKI - SPRAWDZONE - i tak zrobię to z deski, ale muszę mieć szablon zgodnie z WYMARAMI
P.S.
sorki za "uniesienie"
-znowu deska
witam serdecznie Wszystkich
i tez mam problem z deska, moze KTOS moglby pozyczyc np szablonu do odrysowania, bardzo prosze
i tez mam problem z deska, moze KTOS moglby pozyczyc np szablonu do odrysowania, bardzo prosze